1. Søndag i Advent // Adventskalender 2015

Hej med jer derude,

Og glædelig første søndag i advent! Jeg håber I har haft en rigtig dejlig weekend og en rigtig dejlig søndag med alt hvad der hører til. Jeg har besluttet mig for at lave en adventskalender. På videoform selvfølgelig. Jeg blev helt overrasket over, hvordan tiden nåede at indhente mig, så de jeg nåede torsdag slog det mig, at det var allerede var første advent i denne weekend. Derfor måtte jeg tænke hurtigt og få lagt en plan for, hvad jeg skulle have op på kanalen og hvad min adventskalender skulle bestå af. Men det faldt meget naturligt på plads, da jeg endnu ikke havde pyntet op til jul på mit værelse. Så det har jeg da filmet. Videoen er et lille mix af det hele, et haul, en vlog og bare almindelig video. Men synes i sidste ende, at det blev meget hyggeligt. Det var sjovt at opleve min egen tanke- og idéproces på video, for jeg føler mig aldrig særlig kreativ, men det må jeg da sige, at jeg et eller andet sted er på baggrund af denne video 😀 Men nok om det, det er snart december vi skal julehygge og I kan skyde det hele i gang med videoen nedenunder.

Jeg håber I har det fantastisk og så ses vi helt sikkert igen!

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.