10 hurtige om // At være syg

Listen to your body!

Hej med jer derude,

Som nævnt et par gange, lå jeg syg i sidste uge. Det fik mig selvfølgelig – ligesom alt muligt andet – til at tænke. Det fik mig til at tænke på alle de processer/faser man kommer igennem i løbet af sådan et sygdomsforløb, hvilke tanker man gør sig og selvfølgelig fordele og ulemper. Derfor har jeg listet 10 hurtige punkter om når er blevet ramt af sygdom.

  1. Irritationsmomentet… Det her er helt klart en af de ting jeg hader aller mest ved at være syg. Det er irritationen. Man er irriteret over, at sygdommen ødelægger ens planer, dagligdag osv. Men der er heller ikke noget så irriterende som en næse der ALDRIG holder op med at løbe.
  2. Anerkendelsesfasen! Kender I ikke den? Den oplever jeg i hvert fald hver gang jeg er syg. Det er der jeg ændre min tankegang og langsomt begynder at overveje, at det jo sådan set er min egen fejl, at jeg er blevet syg og derfor anerkender den. Tankerne der er kendetegnet for denne fase er: “det var jo også fordi, at jeg foldede bukserne lidt for langt op så anklerne blev kolde” eller “jeg har også fået sovet alt for lidt de sidste nætter” eller “hvorfor gik jeg dog også ud med vådt hår?”
  3. HOSTE! Er det mest forfærdelige i hele verdenen og den skal bare følge med en i hele forløbet. Først er den tør, så gør den ondt og til sidst bliver den løs (og så går jeg ikke mere i detaljer – det bliver for klamt!)
  4. Sygdom er en fantastisk undskyldning for at stene tv-serier hele dagen. Og hvad der er endnu bedre er, at man ikke får dårlig samvittighed 😀
  5. Derudover er det også en fantastisk undskyldning for at prøve en ny (eller flere nye slags) te. Jeg drikker i hvert fald 3x så meget te, når jeg er syg.
  6. Det er først når man har stoppet næse og når man vågner op helt tør i munden, at man tænker tilbage og lige pludselig værdsætter de dage, hvor man godt kunne trække vejret ordentlig.
  7. “Jeg tror jeg skal dø” er også en følelse man kan opleve et par gange.
  8. En ting jeg dog er rigtig glad for når jeg er syg, det er, at jeg får mulighed for at bruge af mit hyggetøj! Det er jo den perfekte anledning.
  9. Tør hud omkring næsen…. Behøver jeg at sige mere end, at det er fucking irri?
  10. Men heldigvis er det ikke værre end at man bliver rask igen – Heldigvis!

Billedet her har intet at gøre med indlæggets indhold, men det er et lille sneak peek af en række billeder jeg har taget med mit nye kamera! Så det kan I se frem til 😛

IMG_0055

I må have en fantastisk weekend og så ses vi snart igen! Nu med bedre kvali.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.