10 TING JEG HADER VED TØJ // GET TO KNOW ME #1

Hej venner,

Jeg tænkte sådan lidt, at det kunne være hyggeligt med nogle små indlæg i ny og næ, hvor I lærte lidt mere om mig. Sådan I ved, de der små random ting man aldrig rigtig fortæller, fordi det et eller andet sted er lidt skørt… Så jeg vil udgive et i dag, der handler om mit forhold til tøj. Deraf titlen. Hader er et lidt voldsomt ord, men overdrivelse fremmer forståelsen, ikke? For ligeså meget som jeg elsker tøj og mode, så er der virkelig også nogle ting, der går mig på… Men lad os bare komme i gang.

OBS! De andre indlæg “om mig” kommer nødvendigvis ikke til at handle om tøj, bare lige så vi har fået det på det rene 😉

  1. Jeg kan virkelig IKKE lide scoop necks. I ved den udskæringen i blusen der går ned og viser lige lidt mere brystkasse/kraveben. Jeg kan virkelig ikke lide den. Den slags bluse sidder underligt på mig og kravler ALTID op. Jeg foretrækker en god, klassisk crewneck. Ligesom den her:
  2. Jeg kan ikke tåle uld. INGEN FORMER for uld. Ikke mohair, cashmere el.lign. Det kradser på mig og jeg kan sket ikke klare det. Derfor er bæredygtig sweater/strik shopping lidt sværere for mig.. Jeg bliver begrænset til bomuld. Og det er ikke altid de flotte striktrøjer, der bliver lavet i bomuld.
  3. Spaghetti strop toppe. I ved de flotte flowy med v-udskæring. Dem kan jeg ikke have på. Jeg ser SÅ bredskuldret ud i dem og det kan jeg ikke lide. Det gør mig utilpas og derfor finder I ikke den slags top i min garderobe. De sidder bare ikke flot på mig. De har får ikke det flotte fald på min krop.
  4. Jeg har ALTID enten noget alt for varmt eller alt for koldt tøj på.. Det er mega surt, at jeg ikke kan finde mellemvejen ?
  5. Tøj der sidder for tæt. Jeg var god til det en gang. Det er jeg ikke så meget mere. Jeg kan godt, men jeg foretrækker en løs, luftig kjole frem for en stram.
  6. En ting jeg virkelig ikke kan lide ved mit forhold til tøj, det er, at jeg i al den tid jeg kan huske bare har købt for at købe og følge trends. I stedet for at investere i en god garderobe, der kunne holde gennem alle perioder og trends.
  7. Jeg er ikke så glad for små og korte jakker/frakker etc. Jeg ved ikke hvad det er, men jeg kan godt lide en jakke der går ned over numsen og som er lidt stor i det.
  8. Denimnederdele der maser min numse og strutter ud i bunden… Jeg har endnu ikke fundet den perfekte. Jeg vil bare gerne have, at den sidder lige ned. Uden at stramme ind underlige steder. Nederdelen på billedet laver faktisk lidt det irriterende svaj jeg snakker om. Hvordan undgår man lige det?
  9. Figursyet blazere… Er et NO GO for mig. Jeg ligner en professionel svømmer med de brede skuldre. Ligesom med punkt nummer 3. De dur bare ikke..
  10. JEANS. BARE JEANS. Det har aldrig været nemt for mig at finde det perfekte par. Lange tynde ben, lille talje og let fyldig numse går bare IKKE hånd i hånd, når man skal finde bukser, der sidder godt på alle dele af kroppen.

Så her fik i lige 10 personlige facts om mig og mit forhold til tøj <3 Jeg håber, at I kunne lide det. At I synes det var rart med noget anderledes, og så håber jeg selvfølgelig (det lyder måske tarveligt), at I oplever nogle af de samme problemer som mig 😀 Hvis I gør, eller har nogle andre/flere punkter, så del dem endelig med mig, jeg vil mega gerne høre om dem! Hihi….

Jeg håber, at I får en fantastisk weekend. Min står udelukkende på arbejde…. YAY

I må have det dejligt

Og tak fordi I læser med! <3

Knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.