10 Ting Jeg Opdagede i December

Hej med jer derude,

I løbet af december må jeg sige, at jeg opdagede en del ting. Så derfor tænkte jeg, at det kunne være lidt sjovt at lave en opsamling her sidst på måneden over de ting, jeg nu en gang opdagede. Det er også en lidt sjov måde at slutte året på, så kan man egentlig lige se, hvad brugte jeg min sidste måned i året på? Det bliver – som det plejer – 10 ting, sådan så jeg følger mit tema, jeg har kørt førhen med 10 gode råd eller tips og tricks.

Jeg opdagede at…

  1. Fitness centeret ikke var mit foretrukne sted at være i december. Statistikkerne på min Fitnessdk app ser ikke helt gode eller tilfredsstillende ud…. Pis. Men to træninger om ugen er bedre en ingen træninger om ugen! Ik’?
  2. Jeg aldrig bliver træt af julemusik. Bare fyr lortet på repeat, jeg lytter gerne til “Santa Tell Me” fem gange i træk. Hvis du vil se min søster og jeg gætte julesange, så klik lige her.
  3. Jeg for andet år i træk kunne lade være med at overspise af maden til de forskellige arrangementer og det er virkelig den BEDSTE følelse.
  4. ØH hallo! Jeg opdagede Naked CPH’s instagram julekalender, hvor de hver dag frem til jul havde forskellige rabatter på forskellige produkter. Fik købt mig to par sko (JUBIIII), men missede desværre 20% på ALLE Nike sko….
  5. Jeg er super dårlig til at følge med i julekalender i fjernsynet. Men selvom jeg max. har set seks afsnit af Absalons Hemmelighed og Juleønsket, så endte jeg med at kunne lide dem begge to. (Absalons Hemmelighed var jeg slet ikke i tvivl om, for den så jeg back in the days)
  6. Jeg elsker at købe gaver, pakke gaver ind, skrive kort og give gaver. Jeg ved ikke hvad der sker med mig, men det gør jeg. Jeg oplever sådan en rus nærmest.
  7. Jeg hader stadig kulden, blæsten, sneen og regnen. Hvad laver jeg i DK, tag mig dog væk!
  8. Jeg har fået læst en hel del i romanen “Looking For Alaska” af John Green. Jeg begyndte på den tilbage i november, men kom først ordentligt i gang her i december og den har virkelig fanget mig i forhold til “Paper Towns” (som der snart kommer en anmeldelse af)
  9. Jeg virkelig hader julestress…. Folk i kæmpemængder, proppede butikker, hylende unger, der bliver slæbt med på gaveindkøb en lørdag formiddag, udsolgte varer, uhøflige og sure ældre mennesker, ulidelige køer i parkeringscentre og jeg kunne blive ved…
  10. Jeg faktisk havde en rigtig rigtig dejlig, rolig og hyggelig december måned med alle dem jeg holder aller mest af. Og det er jo vigtigst. Så skidt pyt med nattefrost og sure mennesker, så længe jeg havde en december jeg ikke vil glemme.

Jeg håber I kan lide den her slags indlæg. De er i hvert fald meget sjove at skrive.

I må have det fantastisk og så ses vi snart igen!

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.