12. December – Vi Er Halvvejs til Jul!

Hej med jer derude,

I dagens anledning, d. 12/12 får I en ny video! Som jeg har skrevet i videoens beskrivelse synes jeg, det var sjovt at lege lidt med titlen. Derfor udvalgte jeg 12 essentielle ting fra min garderobe og uploader filmen den 12/12. See what I did there? Til gengæld fucker jeg det helt op i videoen og siger, at vi er halvvejs gennem december 😀 hahaha…. tumpe. Jeg mente halvvejs til juleaften. Men altså, who cares…

Den her video hører til modekategorien, men det betyder ikke, at jeg er modeekspert eller noget. Men jeg havde bare så meget lyst til, på en eller anden måde at give jer et lille indblik i min garderobe. Så der her var måden jeg valgte at gøre det på! Håber I kan lide den.

Ellers så må I have en fantastisk weekend og så ses vi meget snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.