3. Søndag i Advent // Adventskalender 2015

Hej med jer derude,

Jeg skriver ret sent i dag, så er en smule træt og det kan muligvis ses på indlægget…. Men jeg har for en gang skyld nået at få mit adventskalenderafsnit op til tiden! Halleluja! Dette afsnit er en sang challenge, men ikke bare hvilken som helst sang challenge – det er selvfølgelig en jule edition. Det skal det jo være, det er jo perfekt. Dertil fik jeg lokket mine søstre til at hjælpe mig og resultatet kan I se nedenfor. Håber I synes om det.

Ellers har jeg nemlig ikke mere tilbage at sige end, at I må have en dejlig december og så ses vi snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.