5 Inspirerende Vinter Outfits

Hej med jer derude,

Jeg håber ikke i er forsvundet helt, selvom min aktivitet i forhold til blogging ikke har været på sit højeste. Her i december har mit fokus uden tvivl været på youtube og mine videoer, fordi jeg jo lavede en adventkalender udover mine almindelige videoer. Men jeg vender stærkt tilbage og har allerede planlagt et par indlæg til den næste uges tid. Så det er fedt at være i gang igen! Julen er efterhånden godt overstået, men det betyder ikke, at vintervejret og de lave temperature også er overstået. December er jo blot den første vintermåned i året, vi mangler stadig januar og februar før vi nærmer os noget der hedder forår. Med det sagt, har jeg altså kigget lidt på diverse hjemmesider o.lign. efter inspirerende vinter outfits, så vi ikke går helt kold (haha sjovt..) i de samme sorte jeans og støvler…

Jeg har forsøgt at samle lidt forskelligt, men samtidigt prøvet at holde mig inden for min egen personlige stil og hvad der inspirerer mig.

Inspiring Outfits // Winter

 

Der er masser af stramme sorte jeans (min favorit) mixet med forskellige materialer og former. Der er mega lækre støvler fra Topshop, men også helt basic og nede-på-jorden sneaks, to ting jeg er blevet rigtig glad for. Især over-the-knee støvler har fanget min opmærksomhed her sidst på året, men jeg er stadig i mit frygt stadie :3 Så det bliver nok ikke noget jeg prøver, men jeg drømmer om det i stedet. I det midterste outfit ville jeg skifte culottes’ne ud med almindelige sorte jeans, da den trend ALDRIG har fanget mig. Men alt andet ved outfittet elsker jeg. Nogle der gider give mig den jakke? De to yderste outfits er klart mere dressy, men det skal ikke holde mig fra at tage det på på en kedelig mandag. Det stribede sæt fra Topshop er jeg helt tosset med og det kan altså sagtens dæmpes ned med et par sneaks, sorte tights og en enkel jakke. Det samme med looket yderst til højre, hvor blusen kan skiftes ud med en turtleneck, så man ikke viser så meget hud. Og selvfølgelig sorte tights!

Håber I fik lidt inspiration til jeres outfits! I må have det helt fantastisk og så ses vi snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.