AARHUS Ø // Isbjerget

Hej med jer derude,

Så er jeg hjemme igen efter en alt for skøn vinterferie i smukke Aarhus. Det var virkelig tiltrængt og nu har jeg virkelig fået slappet af og er har fået genopladet mit mentale batteri. Min vinterferie var helt fantastisk, men jeg ville lyve, hvis jeg sagde at den har været fejlfri…. Livet er aldrig helt perfekt. Men det kan være tæt på 😉

Jeg besøgte jo drengene i vores lejlighed (ja jeg er en del af lejligheden – jeg flytter derover til juni) der ligger i det “nye” område Aarhus Ø. Jeg føler lidt, at Aarhus Ø er Jyllands svar på Københavns Ørestad. Der er masser af nybyggeri, eksperimentering og nytænkning – og Isbjerget er et klart eksempel.

IMG_4943 IMG_4948 IMG_4947IMG_4949

Isbjerget er tegnet af fire unge trendsættende arkitektfirmaer; to danske, et fra Holland og et fra Frankrig.

  • Taget fra Isbjergets egen hjemmeside, som er linket lige HER

IMG_4953 IMG_4954

IMG_4965

Isbjerget er noget helt særligt, der virkelig fanger ens opmærksomhed, når man går rundt på Aarhus Ø. Det er asymmetrisk, det er atypisk, det er blændende hvidt og så er der selvfølgelig de blå altaner. Alt sammen noget der fanger min kreative og nysgerrige sans. Jeg er vild med det. Jeg er totalt fascineret af bygningsværket. Derfor var jeg selvfølgelig nødt til at tage nogle billeder af det. Men jeg er langt fra den første.

IMG_4959 IMG_4957

Bygningen står som en perle og derudover er udsigten derfra jo henrivende. Og det var den især den dag, hvor jeg valgte at gå ud sammen med Frederik for at tage de her billeder.

IMG_4969 IMG_4968

Prøv nu lige at se engang. Det er jo ultra lækkert. Hvem kan sige nej til den udsigt….. (Ikke mig i hvert fald)

Fortæl mig hvad I synes om Isbjerget nede i kommentarfeltet, jeg er ret interesseret i at høre, hvad I synes om det.

Hav en fremragende mandag! <3

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.