ADVENTSKALENDER 2018 // FØRSTE SØNDAG – BEAME UNBOXING

Hej venner,

SÅ ER DER GANG I ADVENTSKALENDEREN 🎄 Jeg glæder mig altid til at lave adventskalender på Youtube. Det er SÅ hyggeligt og jeg glæder mig til den dag, jeg kan overskue at lave vlogmas. En vlog hver dag i december. Men som det ser ud nu, så kan jeg ikke få det til at hænge sammen… Så jeg laver adventskalender i stedet for.

Årets første afsnit i min adventskalender er en video med mit aller første samarbejde!?!?!?! Kan slet ikke forstå det. Men jeg er så glad og stolt over, at jeg er nået “så langt”. Og så er samarbejdet bare helt perfekt til mig og jeg har så meget frihed med det, at jeg kan få det til at passe ind i mit univers. Det er jeg meget taknemmelig for. Hvis I vil se hvad jeg snakker om, så se videoen nedenfor 💕

God søndag aften, glædelig første søndag i advent og glædelig 2. december.

Mange knus,

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.