Anders Aqqalu Andersen // Photo Shoot

Hej med jer derude,

Det er godt nok nogle triste kedelige dage vi har fået os her i Danmark… Det er da bare alt for koldt, gråt og vådt. Øv Øv. Nu var der lige så mange flotte dag med sol, men nej, det må ikke fortsætte. Sådan er det bare. Jeg har siddet og sorteret videre i mine billeder fra Thailand og jeg savner sådan solen og varmen og da jeg kiggede videre op i mit album, faldt jeg over nogle billeder, jeg fik taget sidste sommer.

Måske kender I fotografen Anders Aqqalu Andersen fra Instagram? Hvis ikke så tjek lige hans feed her! Han har bl.a. skudt billeder sammen med smukke Sandra Willer (!!!!!??!) Han er sindsygt dygtig og er super hyggelig at være sammen med, når man tager billeder. Han har virkelig styr på sit felt og det var en rigtig sjov oplevelse. Jeg kan huske, at jeg var ret nervøs og i tvivl om hvad jeg skulle gøre og hvordan og om jeg overhovedet var god til det. Men alt det glemte jeg i Anders’ selskab, for det havde han helt styr på. Det var ret tilfældigt, at vi fandt hinanden på Instagram og jeg kan huske, at Anders lige pludselig skrev til mig, at han godt kunne lide mit look og gerne ville tage billeder med mig. Så vi fik lavet aftale og vi fik taget nogle billeder tilbage i maj måned sidste år. Siden da, har vi været i kontakt over Facebook og Instagram og nu er vi ved at finde en ny dato for et nyt shoot. Så det glæder jeg mig til! Denne her gang har jeg foreslået, at det bliver portræt igen (ligesom de billeder jeg fik taget sidst) eller nogle activewear billeder. Altså nogle mere “atletiske” billeder. Det tror jeg nemlig kunne være fedt. Men nok om det, I må have en dejlig onsdag og så får I da lige billederne fra maj med her!

IMG_1038 IMG_1039 IMG_1040 IMG_1041 IMG_1042 IMG_1043 IMG_1044 IMG_1045 IMG_1046

btw! Måske I har lagt mærke til det nu, men det er et af de billeder Anders tog, som er headeren her på min blog.

Kys

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.