Anne au Chocolat // Den Bedste Kanelsneglekage

Hej med jer derude,

Dagens indlæg er bare et kort lille hygge-indlæg. Det kommer nemlig til at handle om en kage jeg bagte til Nicolai og jeg i fredags. Kageopskriften har jeg fundet gennem den talentfulde dessert & kage-instagrammer @anneauchocolat. Og som I måske allerede har regnet ud fra indlæggets titel, så var det en kanelsneglekage.

Jeg har tidligere forsøgt at bage kagen. Men sidst jeg gjorde det, overhørte jeg fuldstændig min timer, og det resulterede desværre i en sort kage. Den var ellers så flot, og den var hævet perfekt inden jeg satte den ind. Jeg tror aldrig, jeg har været så tilfreds med et stykke bagværk som jeg var den aften. Men sådan skulle det da ikke fortsætte…. Jeg hoppede op på hesten igen, og bagte altså kagen i fredags. Jeg må sige, at andet forsøg blev langt bedre end mit første, og det resulterede i, at Nicolai og jeg spiste hele kagen selv :3 Hovsa.

IMG_4986Look at that beauty! <3 Der blev lagt så meget kærlighed i den kage, og det blev altså bare en fremragende kage af den grund. Kanelsnegle er bare noget af mit yndlings bagværk, så at få en hel kage med kanelsnegle, det er jo bare drømmen. Man ville sagtens kunne bruge opskriften til bare at lave enkelte kanelsnegle, så lader man jo bare vær med at samle dem i en springform/fad, og ligger dem enkeltvis i stedet. Jeg har helt glemt at nævne, at jeg brugte det kanel, jeg købte med hjem fra Sri Lanka. What a difference! Der kan man altså godt både dufte, se, føle og smage forskellen. Så én ting vil jeg tippe videre til jer, prøv at investere i en rigtig god, ægte kanel. Det er altså en oplevelse for sig.

Hvis I er blevet vildt lækkersultne, og I har lyst til at bage jeres egen kanelsneglekage, så har jeg linket til opskriften lige HER. Derudover har Anne au Chocolat en milliard andre lækre opskrifter I kan tjekke ud på hendes hjemmeside: anneauchocolat.dk

I må have en dejlig tirsdag <3

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.