ASOS Wanties // Summer 2016

Hej med jer derude,

Jeg håber, at I nyder denne solrige lørdag (hvis den ellers er det der hvor I bor) Jeg startede dagen ud med en lækker brunch på vores lokale Café Vivaldi med min trænerkollegaer. Det var vores gymnaster + forældre, der havde skrabet penge sammen til at give os trænere den gave og oplevelse. Så det var så hyggeligt. Jeg sidder egentlig bare ude i solen og fordriver tiden med at glo på tøj på forskellige websites. Jeg har de sidste mange gange bestilt fra de samme sider heriblandt Ivyrevel.com, Nelly og Topshop, så derfor besluttede jeg mig for at tage et kig på Asos… Der fandt jeg (selvfølgelig) en masse lækre goodies. Rigtig mange fra PUMA faktisk. Derfor tænkte jeg at samle alle de lækre ting på en lille collage (læs det med fransk accent) nedenunder. Dels for at give mig selv et overblik, men også til inspiration til jer.

ASOS WANTIES

 

I må have en lækker weekend!

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.