BÆREDYGTIG BASISGARDEROBE // ORGANIC BASICS

(Indlægget her indeholder reklame, da jeg viser produkter frem, jeg har modtaget i gave. Indlægget er jeg hverken blevet bedt om eller betalt for at lave. Det er på eget initiativ og med egne ærlige holdninger. Jeg vil gerne holde mit sponsorerede indhold og mine aftaler så gennemsigtige som muligt for jer, så I forstår hvad de går ud på, og hvad jeg får ud af dem. Intet lusket her hos mig)

Kære jer,

Så har jeg søreme endnu et indlæg klar til jer. Det glæder mig så meget, at jeg igen har fået ordentlig tid til at skrive indlæg og opdatere herinde. Bloggen har virkelig lidt under mit andet semester og det ærger mig utroligt meget… For sådan vil jeg ikke have, at det er. Men det er som det nu en gang er og jeg opdatere så godt jeg kan, når jeg kan. Jeg vil bare have, at det skal virke! Oh well… Nok om mine ønsker og mit brok. Det skal nemlig handle om noget HELT andet. Noget mega fedt og noget jeg har glædet mig til at dele med jer denne smukke fredag.

 

Jeg har nemlig indgået et samarbejde med Organic Basics. Et brand jeg har kendt til i to år nu og som jeg har været bruger af i ligeså lang tid. Både til mig selv, men også som gaver til andre. Basisvarer er bare altid en god idé. Og det vil jeg gerne lige tale lidt om, basisgarderoben. For hvis der er et godt fif jeg kan give til enhver derude, som ønsker at få en mere bæredygtig garderobe, så er det at få styr på sine basisting og opgradere dem til en bæredygtig version – når det gamle er slidt op selvfølgelig 😉 Det var der jeg selv startede og det er jeg utroligt glad for. Jeg fandt Organic Basics ret tidligt og de har i den grad udvidet deres sortiment siden, men selv dengang så jeg potentiale hos dem og valgte at støtte dem. Det er et dansk brand, der designer basics i bæredygtige materialer til både mænd og kvinder. Derudover sørger de også for at produktionen af deres basics foregår under fair og ordentlige forhold. Kæmpe plus, for hvem elsker ikke projekter der også sørger for social bæredygtighed? De er utroligt gennemsigtige og ærlige omkring, hvad der foregår i deres virksomhed og det sætte jeg kæmpe stor pris på. Man kan spørge dem om alt og de svarer glædeligt tilbage. Derfor følte jeg også, at samarbejdet var meget naturligt. Det er et brand jeg allerede selv bruger, vil købe fra og anbefaler til andre. Derfor vil jeg jo også anbefale det til jer!

Materialerne de benytter sig af er bl.a. GOTS certificeret bomuld, Tencel og Recycled Nylon. Super fede og lækre mod kroppen. Jeg har også (i forbindelse med, at jeg hjalp en bachelor studerende fra KEA) haft mulighed for at teste deres sportsbh og tights og det var altså også RET så lækkert at bevæge sig i. Så det kan jeg også anbefale, hvis I ikke lige er på udkig efter undertøj eller t-shirts. De ting jeg valgte at bestille i denne omgang, som er de ting jeg har modtaget i gave, det var en af deres pakker. Den slags laver de også og der er der altså penge at spare (bare et lille tip + kombineret med min 10% rabatkode, så er det jo et super tilbud for den gode kvalitet) Pakken jeg valgte hedder Women’s Organic Cotton Complete Pack Thong. Her får man 2x g-streng, deres triangle bh og en t-shirt. Du vælger selv str. og farve på hver enkelt del. Det er ret fedt. Jeg gik og manglede noget nude undertøj, så det blev farven jeg gik med og så var der desværre gået hul i armhulen på min hvide t-shirt, så det blev til en ny af den slags også. Lige til basisgarderoben og det kunne bare ikke blive bedre. Jeg har aldrig prøvet deres undertøj. Men det kan jeg altså anbefale (i hvert fald det i bomuld) det er så rart mod huden, har et super godt fit og så er det nok det bedste “løft” jeg har fået i en soft bra. Wawa woom siger jeg bare. Det er altså også meget lækkert en gang i mellem (🙈) synes jeg.

Som sagt er udvalget stort hos Organic Basics og hvis I skulle have lyst til at købe noget til jer selv eller en anden I har kær, så har jeg sørget for en rabatkode, der giver alle jer søde 10% på jeres ordre, bare tast SFFOB ved check-out. Koden er gyldig t.o.m d. 17. august, så I har lidt betænkningstid. Jeg ønsker ikke I køber noget I ikke har brug for eller køber noget forhastet. Sådan skal det ikke være. Det er hverken min eller Organic Basics ønske. Buy less, choose well.

Det var vidst alt jeg havde for nu. I må have en helt fantastisk fredag og så håber jeg, at I synes at samarbejdet er ligeså fedt som jeg synes. Dette på trods af at der lige nu florerer en del Organic Basics reklamer/samarbejder på insta. Hvis I har lagt mærke til det? Men I skal vide, at det her samarbejde betyder utroligt meget for mig.!  Hvad synes I om det? Og skal I benytte jer af koden?

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.