BÆREDYGTIG BEAUTY // DR. SCHELLERS ALMOND & CALENDULA SERIE

Hej venner,

I dag kommer der et indlæg ud som jeg simpelthen ikke kunne lade være med at skrive. Jeg har skrevet lidt om det tidligere, men slet ikke så meget i dybden som jeg gerne ville. For det er en længere historie og jeg tror det er lige før, den er bedre at tage på video, så hvis I kunne være interesserede i det, let me know!

Som I måske ved, så døjer jeg rigtig meget med uren hud. Jeg fik akne da jeg var 16 år, og det faldt faktisk først ordentligt til ro da jeg var omkring 21 år. Det er noget der har gået mig utroligt meget på og har testet min psyke meget mere end noget andet har, og jeg kan ligeså godt sige det. Det har IKKE været nemt.. Jeg har haft så mange nedture over min hud, nogen har sågar tilladt sig at kommentere på den og der knækkede filmen for mig. Det er ikke nemt at slås med rødme, buler og bumser på kinderne, kæbe/hage, brystkassen og på den øvre ryg. Og slet ikke når man er lille 16 årige forvirrede Cams, der ellers havde haft meget nydelig hud indtil da. Jeg kan sætte så mange ord og følelser på forløbet, men jeg sparer jer for den lange liste 😉 Men sagen er den, at jeg efter et år fik en creme fra lægen på recept, der hjalp mig af med den bulede og ujævne hud. Men da den blev for skrap og det værste var gået væk, så havde jeg stadigvæk svært ved at finde den perfekte hudplejerutine. Og sådan har det været siden jeg var 19 tror jeg. Super irriterende.

Da jeg var omkring 20 gik det meget væk fra at være bumser og ømhed til at blive små knopper og utroligt mange hudorme. Frustrerende. Og det har jeg bare ikke helt kunne slippe af med. Jeg har dem stadig, bevares, men slet ikke i lige så høj grad. Men jeg ved virkelig ikke hvad det skyldes. Noget hudpleje, bl.a. Danish Skin Care og Matas Natur 24 hour- og natcreme, gjorde det kun værre. Men så er der de dejlige produkter fra Dr. Scheller, som jeg bruger lige nu, der virkelig sparker røv. Det er jo en ren fornøjelse og jeg kan ikke huske, hvornår min hud sidst har set så fin og jævn ud. Det er endnu en af de dårlige ting ved akne ”ofre”, man glemmer utroligt hurtigt, hvor pæn ens hud kan blive og hvor lidt der skal til før man bliver gladere og mere tilfreds. Det er egentlig ret skræmmende, hvor stor påvirkning det kan have… Men tilbage til de gode produkter. For det er dem, det her indlæg skal handle om. Almond og Calendula serien fra Dr. Scheller.

Jeg skal først og fremmest gøre opmærksom på, at produkterne er nogen jeg har modtaget som reklame for Beame Beauty. Det er en underafdeling til Matas, der henvender sig til den yngre målgruppe og som udfolder sig på diverse sociale medier og generelt online. De har sendt mig produkterne, jeg har ikke betalt noget for dem. Og de var meget søde til at sige, at jeg kunne gøre med dem hvad jeg ville. Bare fordi jeg takkede ja, forpligtede det ikke! Jeg vil gerne gøre det tydeligt, at jeg IKKE er blevet betalt for det her indlæg, men at jeg skriver det af egen interesse og fordi Beame Beauty er noget jeg kan stå inde for at promovere på mine forskellige platforme. Jeg takkede bl.a. også ja, fordi Beame teamet var så søde at respektere mine værdier omkring bæredygtighed, økologi osv. og derfor respekterede, at jeg ikke bare ville have tilsendt hvad som helst. De har udplukket produkterne til mig og jeg synes de gjorde det rigtig fint. Men nok om det! Det er en helt anden snak..

Dr. Scheller er et brand der mærker sig på naturlige ingredienser. Derudover er stort set alle deres produkter veganske og nogle er sågar uden parfume. Det er virkelig lækkert og samtidig med det, er de også et brand, der er til at betale. Mange af de bæredygtige make up og hudplejemærker har i mange tilfælde en start pris på 300 kr. Og det er altså ikke alle der har råd til det. Så det er jo klart en bonus. Priserne starter på 39,95 og så op til 129,95 kr 🎉

Mandel og Calendula serien er vegansk og uden parfume. Den skal virke beroligende og er udviklet/egner sig til sensitiv hud. I serien findes der en serum, en ansigtscreme, øjencreme, håndcreme og en sheetmask. Dvs at rens, make up fjerner el.lign. skal man finde et andet sted fra. Jeg har (indtil videre) testet deres øjencreme, ansigtscreme og serum. Jeg har stadig håndcremen til gode. Og indtil videre er jeg SÅ tilfreds med produkterne. De er lækre i konsistens og så har de virkelig gjort underværker på min hud. Den har ikke irriteret min hud og har i den grad mindsket rødmen i mit ansigt. Jeg har bare kunne se en hel anden side af min hud. En hud der er roligere, mindre irriteret og overordnet set mere ren.

Serummet har en mælkehvid farve og har en fin tynd konsistens som så mange andre serummer. Den føles dejlig let på huden, men fugter samtidig rigtig godt. Den tørre også hurtigt ind, så man ikke skal vente i hundrede år før man kan gå videre med resten af ens rutine. Serummet har jeg brugt ret meget af allerede. Men jeg har heller ikke været sparsom med den. Tror jeg har brugt halvdelen af den på en måned ca. Så den vil man nok hurtigere skulle skifte ud end resten af produkterne i serien.

Ansigtscremen er i modsætning til serummet meget drøj i brug. Der kan man virkelig nøjes med den mindste smule og så har man nok til både ansigt, hals og décolletage. Den er let i konsistensen, men når den bliver varmet op mellem hænderne og påført på huden, kan man godt mærke at det er en meget fugtende og ”fed” creme. Men ikke på den dårlige måde. Jeg har tendens til meget fedtet hun og den her creme gør det ikke værre! Så ingen grund til bekymring.

Øjencremen er ret basic og i mine øjne ret ligegyldig. Men sådan har jeg det med alle øjencremer. Og alle hudspecialister/hudpleje folk jeg læser med hos, siger/skriver de også, at øjencreme er ligegyldigt. Man kan bare bruge sin almindelige ansigtscreme i stedet. Ingen grund til overflødige produkter 😉

 

Jeg er virkelig tilfreds med produkterne og har helt klart tænkt mig at fortsætte med dem. Og så læste jeg fx det her review og blev kun endnu mere glad for, at det ikke kun er mig, der har oplevet de gode resultater. Skulle tilfældigvis være interesseret i at købe produkterne, så kan du, hvis du er/bliver medlem af Beame, spare 30% på Dr. Schellers Mandel og Calendula serie frem til d. 31. december. Følg linket her og kom direkte til tilbuddet. Og bliv endelig ikke forskrækket over, at man skal være medlem af beame. Det er nemlig super nemt og I kan se min video om det lige nedenfor. Guider til hvordan man gør blot et minut inde i videoen!

Jeg håber I kunne lide min lille anmeldelse og forstår, at den kommer fra hjertet 💕 Og så har jeg egentlig ikke mere på programmet for i dag.

Tak fordi I læste med!

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.