BEACH ESSENTIALS // THE SUSTAINABLE WAY

Hej venner,

Sommeren er kommet til Danmark igen og jeg er vild med det! Derfor har jeg lavet et lille indlæg med mine strand/skov/sole essentials som jeg altid har med mig. Og så har jeg selvfølgelig fundet nogle bæredygtige versioner af det hele!

Jeg ved ikke med jer, men et håndklæde og/eller tæppe er et MUST for mig. Her har jeg fundet et bade håndklæde i økologisk bomuld fra Ferm Living.

SOLCREME!!! Kan man virkelig ikke komme udenom. Jeg er hysterisk med min solcreme og med min hud. Min nye favorit er fra Matas. Den er Svanemærket! Ja tak. Dog ikke parfumefri. Lidt øv. Og derfor får den “kun” kolbe B på Kemiluppen. Kemiluppen? Hvad er det? Læs mit indlæg om det HER! Men den er vildt god, trænger hurtigere ind end almindelige solcremer og man bliver ikke efterladt MEGA klistret!

En vandflaske! Stay hydrated. Den her er fra det cool brand 24Bottles.Tjek deres andre fede designs ud HER. De har nemlig mange fede print og farver. Så der er noget til en hver smag! Jeg er vild med det.

Høretelefonerne, så man kan fyre op for sin sommer playliste på Spotify eller lytte til ens yndlings podcast. Læs om to af mine favoritter HER og HER. Jeg har planer om et tredje indlæg!

En magasin eller en god bog. For tiden er jeg ikke i gang med nogen bog. Men jeg skal have købt en inden vi smutter til Italien i næste uge… Så derfor har jeg i stedet nydt godt af mit yndlings magasin, der udover det også er det eneste magasin jeg læser. Sustain Yearly.

Og til sidst en taske at putte det hele ned i. Den her smukke sag er fra RainTree og I så den måske på min ønskeliste. Den skrev jeg om HER!

Og man må selvfølgelig heller ikke glemme et par lækre solbriller!

 

Jeg håber I kunne bruge indlægget til inspiration og så må I have en dejlig solskinsdag <3

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.