BILLEDER FRA EN HYGGELIG AFTEN <3

Hej venner,

Som jeg nævnte i mit fødselsdagsindlæg, så brugte jeg nogle billeder min gode ven og roomie Frederik havde taget af Nicolai og jeg. Billederne er taget på en søndag aften, hvor vi besluttede os for at gå en tur på Aarhus Ø. Jeg tog selvfølgelig kameraet med, og det endte med at blive en mega sjov tur, og det fik vi dokumenteret med et par billeder. Solnedgangen her ude på “øen” er helt fantastisk! Se bare billederne jeg tog i vinter i indlægget HER. Da jeg kun havde billeder fra vintersolnedgangen, ville jeg gerne fange sommerfarverne, der er mere lyserøde, lilla og blå fremfor orange og røde. Så dem kan I se mine forsøg på at fange nedenfor. Enjoy!

IMG_5030 IMG_5083IMG_5037 IMG_5058 IMG_5045IMG_5046IMG_5071

Jeg er en klovn til fodbold, så slog selvfølgelig min tå….

IMG_5040 IMG_5036 IMG_5034

Jeg håber, at I synes om billederne, og at I får en dejlig weekend <3

I hører fra mig

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.