Blue Lagoon & Viking Cave // Øudflugt pt. 4

Hej med jer derude,

Her får I det fjerde afsnit af vores øudflugt til Phi Phi Islands. Denne gang er det fra da vi så Viking Cave og Blue Lagoon. De to “seværdigheder” så vi efter vores lækre frokost på Koh Phi Phi Don. Jeg har virkelig prøvet at gøre mig umage med billederne. Men det er ikke altid det nemmeste, når man står på en speedbåd i bevægelse og med 15 andre mennesker der også vil have billeder. Men jeg fik da en håndfuld gode. Dem får I lige her:

IMG_1034 IMG_1030 IMG_1027 IMG_1020

På de to øverste billeder ser I Viking Cave. Grunden til, at den kaldes viking cave, er fordi der inde på grottens vægge, blev fundet oldgamle tegninger af forhistoriske vikingeskibe. Tegninger siges at være lavet af pirater eller sigøjnere, der er rejst til søs, når de har skulle søge læ fra monsunens vilde stormvejr. Det var ret fedt at se en grotte, da den havde sådan et særligt udseende.

IMG_1036 IMG_1037 IMG_1038 IMG_1040

Efter vores besøg ved Viking Cave tog vi videre til Blue Lagoon. Det var altså det mest “breathtaking” location, jeg  nogensinde har set. Det var helt utroligt så lyst, blåt og klart vandet var. Det var så lyst (og reflekterede så meget lys), at jeg havde svært ved at tage billeder, der ikke blev overbelyste. Det er altså et sted man bare skal se i virkeligheden. Billederne godtgør absolut intet. IMG_1047 IMG_1051 IMG_1056 IMG_1058

Begge attraktioner som jeg har nævnt her i indlægget, findes på Koh Phi Phi Leh, der er (så vidt jeg har forstået) den anden største ø i øgruppen Koh Phi Phi/Phi Phi Islands. Blue Lagoon er bedre kendt under navnet Amazing Pileh Lagoon. Bare et lille tip, hvis I ønsker at planlægge en tur dertil.

IMG_1059IMG_1041IMG_1054

Her til sidst fik I bare lidt blandede billeder 😉 Jeg ved godt, at der er mange billeder i de her indlæg. Men jeg prøver virkelig at begrænse mig og tro mig, der er blevet sorteret så meget fra i mit album. Pyha en opgave. Jeg håber dog, at I stadig kan lide dem.

I må have en dejlig torsdag. Jeg vil nyde den i selskab med mine søskende, forældre og mine bedsteforældre, der er blevet inviteret til middag. Så hyggeligt!

Kys

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.