BomberJacket Trend // SS16

Hej med jer derude,

Vi nærmer os snart foråret og en trend jeg særligt har lagt mærke til, er bomber-jakken. Jeg vil sige, at det er en trend, der er meget bred. Der er jo et hav af forskellige bomberjackets. Nogle med for, andre med forskellige materialer blandet sammen, men der er også nogle helt simple at finde. Jeg har samlet en række af dem jeg godt kan lide i collagen nedenunder. Hvilken kan I bedst lide?

Jeg er vild med, at der bliver eksperimenteret med forskellige farver, print, snit og materialer. Især dem med ruskind fanger min opmærksomhed. Men den sorte quiltede på nederste række i midten er jeg også meget betaget af. Det kunne være en fed overgangsjakke.

Hvis jeg skal tippe til et godt sted at finde bomberjackets, så er det helt klart Urban Outfitters! De har nogle fede styles! 4/6 af jakkerne på collagen er fra UO… Woops. Tjek deres udvalg her!

Bomberjackets <3

(Ja, jeg er klar over, at det ikke er min bedste collage… Men kunne ikke få det til at fungere som jeg ville. Typisk!)

Jeg håber, at I har det fantastisk! Vi ses snart igen

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.