BRAND NEW DISCOVERY // Miild Makeup

Hej venner,

Velkommen til et af bloggens første koncepter, der har fået navnet “Brand New Discovery”. Jeg har lavet lidt ordspil i seriens navn, da indlæggene hele tiden kommer til at handle om et nyt brand som jeg har opdaget (for lang tid siden, for nylig eller et sted midt i mellem) Jeg kommer til at gå lidt i dybden med hvert brand, snakke om de produkter jeg evt. er indehaver af, samt udpege mine favoritter fra deres side. Disse vil selvfølgelig af mange naturlige årsager udløbe efterhånden som tiden går, men jeg tænker, I forstår princippet i indlæggene alligevel 😉 Jeg kan ikke beslutte mig for, om der skal komme et hver uge, hver måned eller måske hver anden uge? Hvad foreslår I?

Som I jo nok har regnet ud gennem titlen og billedet ovenover, så bliver det første indlæg i serien om det danske make up brand Miild. Jeg faldt pladask for deres historie, koncept og produkter tilbage i maj/juni måned sidste år. Her åbnede der sig en dør til en helt ny verden, hvor make up og miljøet kunne gå hånd i hånd. Og  selvfølgelig UDEN at gå på kompromis med kvaliteten (JA TAK!) Jeg mødte de fantastiske Miild piger første gang til et Meet the Makers event i butikken Res-Res på Guldbergsgade på Nørrebro tilbage i juni. Et helt fantastisk arrangement, og Tine hjalp mig med at finde den rigtige farve concealer, og gav mig tips til, hvordan jeg får lagt den bedst. Efterfølgende har jeg mødt Tanja, da hun kom og købte mad, der hvor jeg arbejder. Her fik vi også en lille snak 🙂 SÅÅÅÅ hyggeligt! De to piger er så åbne og hjælpsomme og er klart en kæmpe inspiration for mig.

De to produkter jeg er den heldige ejer af, er deres concealer duo og deres mineralpudder. Begge produkter fik jeg i fødselsdagsgave tilbage i sommers og jeg har brugt dem uafbrudt lige siden. Jeg har ikke brugt andet til min base end de to produkter, og de gør et rigtig godt stykke arbejde. Personligt foretrækker jeg et meget naturligt mat finish i mit ansigt og det er Miild altså bare perfekt til. Jeg bruger concealerfarven 02 – Medium Boon og Mineralpudderen 02 – Light Plus Windy. Det er de farver jeg har fået anbefalet personligt af pigerne, da de er så søde at guide en med farvevalget. Og det er de både, når de tager rundt i deres forskellige forhandlere rundt om i landet, men også per mail. Det er en helt fantastisk service! Tak piger! <3


Min pudder er knust en smule. Øv. Men jeg vender den på hovedet, når jeg lægger den ned i min make up beholder, så det knuste produkt ligger i hulrummet i indpakningen. På den måde er der intet, der går til spilde 😉 Pudderen har en lækker silkeblød konsistens, der “smelter” utroligt flot ind i huden. Den giver huden en flot ensartethed og en pæn mat overflade. Dækkeevnen i pudderen kan bygges op, hvis bare man påfører med duppeteknik, og jeg har været særligt glad for den på de dage, hvor jeg ikke rigtig orker det helt vilde, men godt lige vil have min hud til at se lidt friskere ud! Og så er det jo med god samvittighed, da mærket har hele tre certificeringer (det første i verden til at have dét) Det har Svanemærket, Allergy Certified og Eco Cert. Det vil sige at det er bæredygtigt/miljøvenligt – right up my alley – allergivenligt og økologisk. Yes, I hørte rigtigt. Det er så sejt!

Jeg kan se på min nyeste concealer derfra, at de undervejs har ændret lidt i deres indpakning (men ikke til noget skidt tværtimod) Jeg kan se de har byttet om på de to concealerfarver, så nu er correctorfarven til venstre i stedet for højre. Teksten er blevet sort fremfor blå, og så har de fået deres “slogan” This Is Pure indvendigt på æskerne. Så fint altså 🙂 Umiddelbart ser farverne også lidt mørkere ud, men jeg ved ikke om det er noget jeg bilder mig ind… Deres concealer duo har været en gamechanger for mig. Jeg har aldrig ejet så god en concealer! Det er den bedste jeg i mit liv har prøvet. Den holder længe, dækker godt og så er den vildt lækker cremet i konsistensen. Den løsner sig op og bliver i ét med huden, når man får varmet produktet op med fingrene. Jeg oplever at den holder hele dagen. Også de dage, hvor jeg er på arbejde. Og det er et kæmpe plus, at den ikke glider af i løbet af dagen! Det er virkelig noget af det værste, der kan ske for ens ansigtsbase. Derudover er det meget gennemtænkt, at man skal have to farver i kittet. Det fungerer rigtig godt og giver mig helt klart det mest optimale og flotteste resultat. Min makeup har aldrig set bedre ud.

En lille ting jeg lagde mærke til på den nye indpakning er, at der står, at concealeren indeholder 3 g produkt (istedet for 8 g) Så piger er der kun 3 g produkt eller er der tale om en tastefejl?Jeg er så glad for mine Miild produkter og jeg kan VIRKELIG anbefale dem. Jeg har allerede anbefalet det videre til mine søskende, og de er hoppet med på vognen. YAY! Jeg glæder mig til at prøve flere af deres produkter i fremtiden, og jeg glæder mig til at følge med i Miilds rejse fremadrettet. Jeg ved, at deres foundation og mascara skulle være lige på trapperne. Så det er jeg spændt på at følge nærmere med i. Pigerne har forresten et nyhedsbrev man kan tilmelde sig, hvor man kan følge med i  det de går og arbejder på. Man bliver et såkaldt “Miild Member”, I kan tilmelde jer i bunden af deres hjemmeside lige HER!

Produkterne på collagen nedenfor, er de produkter jeg går og drømmer om lige nu <3 Men jeg vil ikke købe den før jeg har fået brugt mine nuværende produkter op. Så de må vente lidt endnu. Men smukke er de. Børsten købte jeg faktisk til min lillesøster i julegave, og gal den var lækker!

Jeg håber at I synes godt om indlægget. Jeg beklager, at jeg ikke har nogle billeder med makeup’en på, men I kan følge mig på Instagram, hvor jeg tit viser makeup’en frem i min instastory 😉 I kan følge mig HER.

Hvis I har nogle spørgsmål eller lignende, så sig endelig til!

Jeg håber, at I får en rigtig dejlig mandag <3

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.