DAGENS OUTFIT #1 // MONKIBUKS OG 2 ÅR GAMMEL SKJORTE

Hej venner,

Her kommer et meget kort lille indlæg, hvor jeg viser et outfit jeg havde på for to uger siden ca. Jeg havde det på mens jeg gik rundt herhjemme. Så det kom aldrig helt udenfor. Det var det nemlig alt for varmt til 😀 haha. Mega nederen, når jeg bare gerne vil have mine flotte, nye bukser på. Men jeg tog lidt billeder af det alligevel og dem får I her!


Jeg beklager rodet på sengen venner. Jeg synes ellers, at jeg havde sat kameraet sådan okay. Men det er sgu ikke nemt, når man skal være sin egen fotograf på et lille værelse uden en “ren” baggrund… Øv.

Det her er min YNDLINGSSKJORTE. Den er nemlig løs, let og luftigt. 3x L <3 Den har et helt specielt fald på min krop som jeg kun er blevet mere og mere vild med i den tid jeg har haft den. Det betyder dog også, at jeg er blevet MØG kræsen med mine skjorter. De må ikke være for strukturerede, tætsiddende og ufleksible.. Det kan jeg virkelig IKKE holde ud at have på. Jeg føler mig indespærret og ALT for mandet. Såååå… Det kan til tider være svært! Den dag den her skjorte går i stykker, så ved jeg virkelig ikke hvad jeg skal stille op. Tror simpelthen ikke på, at jeg finder en som den.

Hvis I vil se mere til skjorten (og andet tøj jeg har købt), så viser jeg den faktisk i en haulvideo lige HER.

Ha’ en dejlig weekend venner <3

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.