Den Perfekte Vinterjakke // Envii

Hej med jer derude,

Dagens indlæg kommer til at handle om noget, der er meget nødvendigt for årstiden og det er den perfekte efterårs/vinter jakke. Dog er jeg typer der hader tykke store fede jakker, så samtidig med den skal holde mig varm, må jeg også gerne se lidt fash ud med den på… hahah the struggle. Jeg købte jakken i efterårsferien, da jeg var med min mor og to af mine søstre i Field’s. Selve jakken er fra Envii, men jeg købte den i Samsøe Samsøe butikken, der ligger på anden sal. Jakken er sort, da sort jo går til alt. Jeg har svært ved at række ud efter andre nuancer når det kommer til jakker. For en sort jakke er bare alt hvad man har brug for.

Jakken er i et mere oversized og boxy fit, men på den feminine og street måde. Kraven er høj og kan foldes ned og så er lommerne i den perfekte størrelse. Der er ingen uld i (og heldigvis for det! Hader det stads… Det kradser så forbandet meget) Super akavet når jeg så går ind og læser, hvilke materialer den er lavet og der så rent faktisk ER uld i….. lol.. Den er er 60% polyester og 40% uld. Men det er ikke noget man mærker til, og det kommer fra mig, der bare slet ikke kan tåle uld. Selv den laveste procent kan give mig fnidder. Som I måske kan se på billederne er stoffet det her lidt mere rustikke og sådan filt-agtige materiale, men på den gode måde. Jeg har prøvet at tage nogle billeder af den, så dem får I lige med på vejen. Der er et godt mix af seriøse og useriøse billeder – for sådan er jeg bare som person og det gider jeg ikke lægge skjul på. Ikke alle billederne er lige skarpe, men jeg tog dem med, da de viste jakken super godt frem. Så tag jer ikke af slørring eller halve ansigtsudtryk 🙂

IMG_0308 IMG_0310 IMG_0311 IMG_0312 IMG_0324 IMG_0325 IMG_0328 IMG_0336 IMG_0339 IMG_0340 IMG_0342 IMG_0344

Her kommer der fx lige fire styks af de der underlige billeder

IMG_0348 IMG_0351 IMG_0358 IMG_0369

Håber I har fået et nogenlunde indtryk af, hvordan jakken sidder.

IMG_0370 IMG_0383IMG_0343Jakke: Envii, 800 kr

Ellers så håber jeg, at I har det fantastisk og så ses vi snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.