DER ER MINDRE END ÉN MÅNED TIL MIN FØDS! // ØNSKELISTE 2018

Hej venner,

Der er mindre end 30 dage til min fødselsdag, og hvis I kender mig, så ved I, at jeg allerede har lavet min ønskeliste. Og i stedet for kun at dele den med min familie og min kæreste, så tænkte jeg, at jeg også ville dele den med jer ❤ Både så I kan se hvad der foregår oppe i mit lille hoved for tiden, men også til inspiration. Det kunne jo være, at nogle af jer der ude også snart har fødselsdag ?

Endnu en gang må jeg beklage den sørgelige kvalitet på collagen. Jeg kan stadigvæk ikke helt få det til at fungere optimalt. Men jeg venter spændt på, at jeg finder løsningen. Så jeg leger fortsat rundt med det!

Men tilbage til ønskelisten, som rummer lidt forskelligt. Hvis vi går i læseretning så er det første en grå hoodie fra Savvy Copenhagen. Jeg synes den er mega fed og så er den #fairfashion. Jeg har link til den HER.

Nedenunder ser I BLOGGERPLANTEN, men det er som sådan ikke den jeg ønsker mig. Det er bare planter generelt. Jeg er blevet så kæmpe fan af planter i hjemmet. Især dem, der er nemme at holde og så finder jeg utroligt meget inspiration hos @plantkbh, @plukkdesign / Plantecaféen og @urbanjungleblog på Instagram. Så ja, jeg skal have et værelse FYLDT med planter!

Øverst i midten ser I en fantastisk smuk skuldertaske fra O MY BAG (dem har jeg skrevet mere om HER) Den hedder Scarlet og er I deres “Croco” læder. Så smuk, elegant, men praktisk på samme tid, da den både rummer computer, pung, telefon og andre vigtige ting. Den er SÅ smuk og jeg har link til den lige HER.

Lige nedenunder finder i et af mine yndlings make up produkter, som blev en del af min samling sidste sommer. Nemlig Miilds ovnbagte mineralpudder. Den er så dejlig og let at bruge + den er nem på de dage, hvor man ikke lige orker hele rutinen. Pudderen kan købes i forskellige Matas butikker i landet og på Miilds egen webshop. Dog er den udsolgt på siden i de fleste af farverne….

Aller nederst er et hudplejesæt fra Danish Skin Care. Der er ikke så meget at sige der, andet end jeg er træt af hudpleje produkter der ikke virker og er proppet med unødvendige ingredienser. Sættet er i størrelsen mini. Så i tilfælde af, at det nu heller ikke dur, brænder jeg ikke inde med en masse produkt jeg ikke kan bruge.

Og de sidste to ting på listen er en t-shirt fra Organic Basics. Men det er ikke en almindelig t-shirt. For udover at være i økologisk bomuld, så indeholder t-shirten også sølv garn. Det skulle være med til at mindske lugt og på den måde sikre mere brug før vask. Så man skulle altså slippe for at vaske den ligeså meget som en almindelige bomuldstee. Og Det er da lækkert, at man kan have en t-shirt på flere gange før, at lugten sætter sig i den!

TIL ALLER SIDST! Jeg skal nok runde af nu. Men der er endnu en taske. En taske lavet af genbrugte plastikflasker og flettet af udsatte eller handicappede kvinder og enlige mødre fra et slumkvarter i Indien. Den er FairTrade og sikre kvinderne, at de kan forsøge dem selv og deres familier. Det er en lækker alsidig taske og så er farven TO DIE FOR! Køb den HER eller i en af The Organic Clubs mange butikker.

Det var alt for nu. Eller… Faktisk så var det her var blot et lille udsnit. Nemlig min top 7 ønsker udover oplevelser, da de ikke skal “produceres” og derfor er bedre for miljøet ❤

Ha’ en dejlig dag. Nyd solen.

Knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.