DET BÆREDYGTIGE SVAR PÅ ZALANDO // DANISH FAIR FASHION

Kære jer,

Jeg skriver til jer, fordi jeg ENDELIG kan løfte sløret for noget jeg synes er super nice! Jeg har kendt til projektet siden januar, så jeg er så glad for, at det endelig er blevet tid til at offentliggøre det. Jeg er selv del af det (projektet) og jeg tror så meget på det og jeg har bare haft lyst til at skrige det ud til alle. Men jeg har holdt mig pænt tilbage 🙈 hahah… Projektet er nemlig, hvad jeg vil kalde, det bæredygtige modsvar til Zalando. Et dejligt bæredygtigt alternativ til alle de e-handelsportaler man kan finde rundt omkring og det hedder ‘Danish Fair Fashion’. Husk det, skriv det evt ned 😉

Danish Fair Fashion sørger for, at de brands der forhandles er transparente og fair, og har hjertet på det rette sted. Lige nu kan man finde brands som Laøhlé, Grobund, Gritt & Borris og Le Pirol. Der er stadig plads til flere, men det kræver jo en hjælpende hånd fra os brugere. I kan dog finde den nuværende liste over brands HER. Dernæst sørger de også for at tøjet du køber er lavet i bedre og bæredygtige materialer, så du på bedste og letteste vis kan shoppe og klæde dig efter dine værdier.

Udover at være en webshop der samler seje, bæredygtige og fair brands fra Danmark, så vil Danish Fair Fashion også have en blog. Her vil der skrives indlæg om seje danskere, der er gået over til en bæredygtig garderobe og kommer med deres historie, samt tips og tricks. Der vil være indlæg med inspiration og stof til eftertanke, for det kan man ikke komme udenom, når man skal tale bæredygtighed og mode på samme tid.

Jeg tror inderligt på det her projekt og jeg synes virkelig, det er noget der har manglet. Jeg synes det er en mission, der er værd at bakke op om. Og hvis I skulle have lyst til samme, så kan I følge projektet på instagram lige HER. Der er nogle fantastisk ildsjæle bag, som knokler for at det skal blive til noget, og det kan jeg kun anerkende! Jeg skriver det her indlæg forud for lanceringen af siden (som finder sted under Roskilde Festival) Derfor kan I godt glæde jer til at der sker endnu mere! Især når vi træder ind i Roskilde-ugen, hvor Danish Fair Fashion også deltager sammen med GoGreen og resten af det seje, bæredygtige slæng. Jeg kunne have været så heldig at være med, men jeg havde desværre allerede arrangeret ferie til Bornholm. Så det må blive en anden gang. Men jeg kan ligeså godt sige det, til jer der skal på ros, besøg dem! Og til jer der ikke skal på ros, følg med alligevel 😉

En ting er hvad jeg tænker. For jeg synes det her er super fedt. Men hvad tænker I om projektet? Er det noget I har manglet, noget I tror på? Jeg vil vildt gerne høre jeres meninger.

Ha’ en fantastisk lørdag og rigtig god sommer!

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.