DET ER SOM EN HELT NY VERDEN… PODCASTS ER GULD!

Hej venner,

Jeg er totalt langsom på den her trend/app, nemlig podcasts app’en. Men jeg må sige, at jeg er VILD med det! Det er (som indlæggets titel siger) en helt ny verden. Jeg havde en periode, hvor jeg ikke lyttede til musik i næsten to uger, fordi jeg foretrak podcasts fremfor… Og jeg elsker musik (det gør alle jo) så det var ret skræmmende. Jeg har altid lyttet til radio hjemme hos mine forældre, da den var en fast del af vores køkken, og derfor kørte hele dagen lang. Og den følelse får jeg tilbage, når jeg lytter til podcasts, men her kan jeg helt selv bestemme, hvad jeg vil høre. Det er fantastisk! <3

Mit YNDLINGS podcast må helt sikkert være Mads & Monopolet. Det er virkelig et af mine guilty pleasures. Jeg elsker at lytte til danskernes sjove, tragiske eller besynderlige dilemmaer. Man er bare garanteret god underholdning. For der kommer godt nok nogle besynderlige ting ind de forskellige monopoler… Jeg har endnu ikke fået et favorit monopol, men jeg er vild med personer som Abdel Aziz Mahmoud, Hella Joof og Signe Lindkvist, men jeg kan også meget godt lide Nicolaj Kopernikus, Sofie Linde og Christopher. Hvis I ikke har givet Mads & Monopolet et lyt, så synes jeg helt klart, at I skal gøre det! Hvad end det er på P4 i radioen eller gennem podcasts på telefonen.

512

Måske kan det hjælpe jer igennem resten af dagen/ugen, hvis den ikke lige har kørt som smurt 😉

I må have en dejlig torsdag

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.