DIY – Dekorative Opbevaringskasser

Hej med jer derude,

Så kommer der sgu et lille gør-det-selv indlæg op på bloggen. Ikke dem jeg laver flest af, men derfor skal man ikke tro, at jeg ikke er fingernem og kreaglad. For det er jeg. Jeg elsker at være kreativ og lave små projekter. På det sidste har jeg faktisk haft gang i en del. Det andet projekt jeg har gang i, kommer der et indlæg op om om et par dage. Men det her er et som I også kan kaste jer ud i. Hvis bare I ligger inde med nogle gamle kasser og noget flot gave/selvklæbende papir. Måske tapet endda ville kunne gå. I don’t know, I’m not an expert. Men altså… Med lidt tålmodighed og en god limstift. Så skal det nok blive godt!

IMG_2684 IMG_2685 IMG_2686 IMG_2687

Jeg har længe (og med længe mener jeg flere år) ville dekorere nogle tomme kasser jeg har haft liggende. Sidste mandag blev så dagen, hvor min fantastiske kasser fik nyt liv og jeg er virkelig glad for resultatet! Mine kasser var af blandet slags og kvalitet. Men sørg for, at de ikke er alt for ødelagte. Jeg lavede små reparationer på mine kasser bl.a. i hjørnerne som I kan se på det ene billede.

IMG_2700 IMG_2702 IMG_2701

Processen vil jeg ikke gå så meget i dybden med, da det ikke er så svært et projekt. Man skal egentlig bare tænke på, at man pakker gaver ind eller putter bogpapir på sine skolebøger. Jeg klippede papiret, så det passe med at alle flader af kassen kunne blive dækket + et par ekstra centimeter til at lime fast med på indersiden af kassen. Dernæst klippede jeg i hjørnerne af papiret, så der var blev problemer med papir, der blokerede for papiret på den anden flade. Det er lidt svært at forklare, men I kan bedre forstå det på billedet.

IMG_2706IMG_2703 IMG_2704

Det færdige resultat blev disse tre forskellige kasser og jeg er meget meget tilfreds med resultatet! Det er selvfølgelig ikke perfekt, så tag det roligt hvis der er små lufthuller, revner eller små limmærker. Det er kunsten ved hjemmelavede ting. Du får noget ingen andre har og dette er på godt og ondt 😉

IMG_2713 IMG_2714 IMG_2712

Derudover er det vigtigt at huske på, at dette produkt ikke er et der vil holde forevigt. Papiret vil blive slidt, men det kan jo også være en god ting, for så kan man skifte det ud, hvis man bliver træt af det eller skifter stil. Men alt i alt er jeg rigtig glad for, at jeg fik det gjort. Nu har jeg nye dekorative og brugbare kasser.

IMG_2710 IMG_2711 IMG_2709

Håber I har det godt! <3

Cams

OBS! Husk nu at abonnere på bloggen så I kan få en mail, hver gang jeg har udgivet et nyt indlæg her på bloggen. Det kan I gøre ude i sidefeltet i højreside. Det eneste I skal gøre er at skrive jeres mail og dernæst godkende abonnementet gennem linket i den tilsendte startmail. Det vil betyde rigtig meget for mig, hvis I gør det <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.