DRØMME OUTFITS & ITEMS // THE SUSTAINABLE WAY

Hej venner,

Sommervejret har været over os det sidste lange stykke tid og det inspirerer mig SÅ MEGET! Og det får mig til at tænke på, at min sommer garderobe står virkelig skidt til… Så lige nu planlægger jeg utroligt meget. Jeg har undersøgt, hvilke basics jeg mangler samt, hvordan jeg kan bruge ting jeg allerede har i min garderobe sammen, så jeg ikke behøver købe (så meget) nyt.

De sorte bukser fra Monki og skoene fra Adidas har jeg i min garderobe.

Den røde, hvidprikkede skjortekjole i collagen er fra Envii. Jeg har den fra sidste sommer, der er helt rød og jeg købte den brugt på Tradono. Den giver den SMUKKESTE silhuet og jeg elsker den sommervibe jeg får af at have den på.

Det samme med den gråstribede t-shirt. Den jeg har fundet er fra Mads Nørgaard og i økologisk bomuld, hvis I skulle være interesserede. Den jeg selv har er en gammel en fra Pieces. Min har godt nok en lille lyserød kant oppe i udskæringen (ligesom man kender den fra Nørgaard på Strøget)

Jeg har taget disse items med i min collage for at vise, at man ikke behøver at købe alt muligt nyt for at have en fed garderobe og at man sagtens kan gå i de samme sko flere gange, for HVORFOR IKKE? Hvis man er glad for et par sko, så skal man da bare gå med dem. Og passer de perfekt ind i ens garderobe, så er det da bare med at embrace det! <3 Vis din garderobe noget kærlighed OG BRUG DEN! Jeg vil gerne væk fra den kultur, der hersker i modeblogger verdenen, hvor man hele tiden skal have nyt og have meget. For lad os bare være ærlige, det har man hverken råd til eller plads til og HELT ÆRLIGT? bliver vi mere stilrigtige/stilbevidste af det? Not REALLY.. Jeg har været en slave af den kultur (og jeg kan stadig falde i) og det har intet godt gjort for mig. Jeg har kun brugt en MASSE penge på ting, jeg nu prøver at sælge/give videre/donere. Derfor har jeg brugt det samme par sko tre gange i collagen, taget udgangspunkt i ting jeg ALLEREDE har og tilføjet få ekstra ting, jeg ved vil passe perfekt i min garderobe.

Den blå slå om nederdel er fra GANNI. Jeg elsker farver, elsker print og har altid gjort det. Den er meget fin, sommerlig og feminin, derfor ville jeg elske at tone den lidt ned med en grå hoodie fra Savvy CPH i økologisk fairtrade bomuld og min grå Adidas babies.

Den røde taske er fra OMYBAG, tasken har jeg skrevet om lige HER, og den kunne være så SPRØD at have i garderoben. Den kan lige spice det hele op. Men faktisk, nu hvor jeg tænker over det(!) så har jeg en rød crossbody?!? HALLO! Nemt. Den er lidt mørkere i tonen, men vil helt klart give samme effekt.

Men ja, det her er nogle sommer outfits jeg drømmer om at iføre mig og det fede ved de her outfits er, at jeg ville kunne bytte rundt på overdelene og få et nyt outfit. Eller skifte dem ud med en sort/hvid tee. Det er ret lækkert og jeg håber, at I også kan lide idéen. Hvad synes I? Let me know!

Ha’ en dejlig søndag <3

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.