Endelig Fredag. Endelig “Rask”.

Hej med jer derude,

Der har været lidt stilhed på bloggen siden mit sidste indlæg om Vampire Diaries. Det er der kun én meget simpel grund til. Jeg har ligget syg (igen, det er anden gang siden det nye år startede) med influenza og det har været så slemt, at jeg måtte til tage til lægen, der smed mig direkte på penicillin pga mine høje infektionstal. Det har virkelig ikke været fedt og det har virkelig været svært at komme ovenpå. Men penicillinen gav mig lige et spark bagi og hjalp mig på vej. Så det var super lækkert. I dag er jeg sågar taget på arbejde efter fire sygedage 🙁

Men det er weekend nu, min dejlige kæreste er hjemme, jeg skal til min gode venindes vielse. Så livet er godt <3 Masser af kærlighed.

Her er et lille dejligt minde fra Maldiverne. Skønt at kigge tilbage på på sådan en flot fredag.


Jeg håber I får en dejlig weekend!

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.