ET PERSONLIGT SKRIV OM BEHOVET FOR ET SKIFT…

Kære jer der (måske) stadig læser med,

Jeg har de sidste måneders tid (og i virkeligheden nok meget længere) bøvlet med at finde ro i min færden på Instagram og bloggen. Jeg italesatte dette dilemma for en måneds tid siden på instagram, men fik aldrig rigtig gjort det herinde. Så bloggen har stået uopdateret i tre måneder. Hvilket både kunne ses i min biografi, min header og websitets navn.. For som I måske har bemærket er Sustainable Fashion Freak et afsluttet kapitel og er nu blevet erstattet af et mere personligt univers fra min side. Et univers der tager udgangspunkt i noget så simpelt som mit eget navn, derfor finder I mig nu under @camillaegeberg. Simple as that.

 


 

Årsagen til dette skift består af flere dele, men den helt overordnede grund, var et uholdbart pres fra mig selv. Et pres jeg har lagt på mig selv MEGET længe, og som desværre kun er blevet fremskyndet i takt med stigende følgertal, IG og SoMe kurser, etc. Ting der egentlig skulle booste min motivation og mit grundlag, men som i stedet har lagt et pres og en forventning på mig som jeg har haft svært ved at navigere i. Eksistere i. Udtrykke mig i. Være kreativ i. Dele ud af mig selv i. Have det sjovt i. For jeg må sgu nok bare erkende, at det der instagram bizz, det er altså ikke mig.

Jeg skal ikke leve af at være på some. Jeg skal ikke leve af mine skriv på bloggen. Jeg skal bruge de her platforme som en dagbog, som et sjovt, spontant og kreativt værktøj. Et frirum, der ikke er bundet op på rækkevidde, hashtags, performance, (for meget) planlægning, en uopnåelig æstetik, og jeg skal komme efter dig. Jeg har brug for at Instagram bliver sjovt igen. At jeg får lyst til at dele igen, uden at tænke farver, lys, baggrund, æstetisk sans, layout, redigering, etc. Jeg har brug for at kunne slappe af i mediet og dele ud, når jeg synes jeg har noget fedt at sige, noget sjovt at fortælle og har nogle kloge ord jeg vil inspirere med. App’en er desværre ikke lavet til den slags mere. Men den tanke må jeg bryde ud af for atter at finde min kærlighed til mediet igen.

 

Ligeledes havde jeg brug for at gøre mit brand/min profil mere personlig, da jeg altid har haft lyst til at dele ud af mig selv og min hverdag. Men min hverdag er altså ikke kun bæredygtig mode. Den er også bare helt simpel hverdag, hvor jeg også prøver at træffe de bedste og mest bæredygtige valg ud fra mit synspunkt. Min hverdag består også af mere grønne madplaner, minimal madspild, en bæredygtig privatøkonomi, politik, feminisme, aktivisme, mode, selvpleje, selvforkælelse, velvære, flytninger, bolig og indretningsovervejelser, genbrug, arbejdsliv, etc. Mit liv og min hverdag er så værdiladet og så værdistyret, at jeg har savnet at dele ud af netop den også. Fordi mine grønne værdier, politiske holdninger og min søgen efter en væredygtig hverdag afspejler sig i ALT hvad jeg gør. Jeg elsker at dele hverdagsglimt, derfor skiftet til det nye navn. Camilla Egeberg.

 


 

Som jeg bl.a. nævnte på IG, så følte jeg mig distanceret til mit tidligere profilnavn, Sustainable Fashion Freak, da navnet mest af alt mindede mig om en gammel mission, en gammel drøm. En mission, der ikke længere passede til mig og den udvikling jeg har været igennem de sidste tre år. Jeg elsker navnet, elsker stadigvæk idéen, men jeg kunne ikke længere se mig selv i den og følte mest af alt, at den var forældet. Eller i hvert fald ikke helt tilpasset mig længere. Navnet var stærkt, havde en intention – og så endda på engelsk – men den intention kunne jeg ikke længere bringe frem i mig selv. Så for en måned siden var det tid og det føles bare helt rigtigt. Men jeg skulle samle mig mod. Jeg snakkede både med Tanja, med Fie og med Pernille, før jeg tog springet. Skulle jo lige være sikker på, at jeg ikke havde fået en skrue løs… (indsæt nervøs latter) Men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det var den rigtige beslutning. Selvom jeg må erkende, at det har været lidt svært at se 30 følgere forlade min profil de sidste tre uger… Men det er okay.

 

Men nu vil jeg altså ikke skrive mere om det her…. Kan mærke at det stadigvæk er ret sårbart, men jeg havde et behov for at åbne op til jer. Vil I læse mere om beslutning har jeg et opslag på insta I med fordel kan læse for at forstå det mere i øjeblikket. Det kan I se lige her. Teksten står skrevet til et billede jeg er meget stolt af. Et roligt billede. Med mig og mine yndlingspasteller.

 

Jeg håber at det her skriv for sat lidt gang i sagerne herinde. Men jeg lover som sagt intet. Da jeg ønsker at dele når jeg har lyst. Så måske snakkes vi ved snart igen. Hvis I vil høre fra mig “dagligt”, kan jeg anbefale at I følger med på Instagram. I kan komme direkte til min profil ved at klikke på fanen med IG ude til højre her på siden.

 

Mange mandagskrammer

Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.