Fredagshumøret Er i TOP!

Hej med jer derude,

Jeg håber I alle har fået weekend efterhånden, selv gik jeg på weekend i dag kl. 15 efter en lidt “uoverskuelig” arbejdsdag. Men nu hygger jeg i stuen med min søster, vi har skruet helt op for musikken og vi overdøver den uden problem med vores fantastiske skrålen. Hahaha.. Vi hører en masse blandet og det gav mig inspiration til at lave et fredagspost med de tracks, jeg er glad for at lytte til for tiden + lidt andre sjove sange min søster og jeg lytter til lige nu.

Work er over det hele for tiden og jeg er VILD med den!!!

Her er lidt af de sjovere sange vi skråler og danser med til! :3

Selvfølgelig lidt Citybois på en fredag

Håber I kunne lide indlægget og så må I have en helt formidabel weekend! Heads up, alt skal nok blive godt! Ingen grund til at hænge med mulen, det er livet (eller i hvert fald fredagen) for kort til!

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.