FREDAGSROCK 2016

Hej med jer derude,

Ja, jeg er kommet tilbage fra Thailand og nej, jeg opdaterede ikke i lufthavnen. I know, men jeg var simpelthen så søvnig og smadret efter en hel (eller på det tidspunkt lidt over en halv rejsedag) Så det blev ikke til nogen opdatering, men jeg tænker, at det er okay. Der skal jo nok komme en masse i de kommende uger. Jeg har allerede lavet en oversigt over, alle de indlæg jeg skal have postet og hvornår de gerne skulle komme op på bloggen.

Jeg er lige kommet hjem fra 3-års fødselsdag, jeg er stadig ramt af jetlag (vågnede klokken 4 her til morgen…), jeg sidder og kigger på programmet for dette års Fredagsrock og derfor tænkte jeg, at jeg kunne skrive lidt om det!

Jeg har deltaget i fredagsrock koncerter de sidste to år og jeg er totalt vild med konceptet. Så vild med det, at jeg sidste år købte et årskort til Tivoli, udelukkende til brug af betaling for entré til Fredagsrock. Første år tog jeg ind og hørte Kim Cesarion og Christopher. Sidste år hørte jeg både Scarlet Pleasure og Julias Moon og Jessie J og det var så optur. Det var bare drøn lækkert. Min søster og jeg forsøgte også, da Snoop Dogg optrådte, men køen var ALT for lang, så vi droppede det. Konceptet er rigtig fedt for personer som bare nyder at lytte til musikken, fremfor at skulle aller forrest ved scenen og skrige og tage billeder. For der er mange mennesker og der er ingen garanti for en god plads, så man skal være god til bare at lytte, nyde og danse lidt til musikken. For det er helt klart med den indstilling, at man får den bedste oplevelse. Det har jeg i hvert fald erfaret.

Dette års første koncert var i går og den var med TopGunn og NOAH. Ikke noget jeg personligt havde behov for at høre. Men jeg vil sige, at de rammer bredt med de forskellige kunstnere de har med på programmet i år og det samme sidste år. I forhold til min smag af musik, så fanger programmet mig desværre ikke så meget i år. Hvilket jeg et eller ande sted er rigtig ked af, for jeg synes det er så hyggeligt og så særlig en oplevelse. Jeg synes ikke deres koncertkombinationer er specielt gode i år… Men der er nok nogle derude, der mener det modsatte. Man kan jo ikke please alle. I år falder min interesse mest på Scarlet Pleasure, Julias Moon (der optræder på hver sin aften i år 🙁 ) Christopher, S!vas, Gilli og Mellemfingamuzik (god kombi). Derudover lyder Zara Larsson og Turboweekend heller ikke helt dårligt. Og så er der selvfølgelig også Offspring Festival, hvor bl.a. Ukendt Kunstner og Phlake optræder. Og de smider løbende nye navne.

Jeg ser frem til en ny sæson, på trods af skuffelsen og så håber jeg, at I vil overveje at tage bare til én koncert. Jeg synes man skal give det et skud! I kan se hele Fredagsrock programmet her.

I må have en lækker weekend og så kan I jo tjekke min nyeste video lige her. Den kom op på kanalen i torsdags, men jeg har helt glemt at fortælle om den herinde.

Kys

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.