Fredagsvibes // Phlake, Kwabs & Ukendt Kunstner

Hej med jer derude,

Hold kæft, hvor har jeg bare haft to mega lækre dage i går og i dag. Jeg har endelig fundet mit drive og min motivation igen og det er simpelthen så skønt! Jeg bliver helt glad i låget, smiler hele tiden og kan næsten ikke få armene ned af glæde (og det er altså på trods af det dårlige vejr!) Sidste fredag/lørdag havde jeg planer om at lave et lynhurtigt indlæg om mit outfit, men det blev simpelthen for presset, da jeg også lige skulle nå et tog til tiden. Typisk mig. Men i hvert fald, jeg fik min søster til at tage lidt billeder, dog på telefonen, da det bare skulle være sådan et chill indlæg om min fredag. Det får I bare nu!

IMG_6712 IMG_6704 IMG_6697

Her lavede min far grin med mine poses! Han er sgu sød den mand <3

IMG_6678

Her ser I min nye udfordring og nyeste køb. Mine runde solbriller fra H&M. Kjolen er fra Topshop og I kan finde videoen, hvor jeg viser den lige her. Skoene er den klassiske slip-on model fra Vans, her i hvid læder. Super lækre!

Jeg fik sådan en spontan idé efter, at jeg havde fået tidligt fri fra arbejde og have ligget og faldet i søvn under min solbadning (det lyder helt urealistisk, når vi nu sidder med meget mere tøj på og grå himmel udenfor i dag) Jeg kom i tanke om, at der var Fredagsrock; Offspring i Tivoli, hvor bl.a. Phlake og Ukendt Kunstner skulle spille. Derfor skrev jeg lynhurtigt ud til pigerne og hørte om nogle var friske. Det var min skønne veninde Frederikke heldigvis og hold kæft, hvor blev det bare den fedeste og hyggeligste aften! Vi var simpelthen så heldige med timingen og menneskemængderne, så det var bare perfekt. Vi kom ind (Frederikke kom gratis ind!?!?) blev varmet op af en kunstner vi ikke har hørt før, der hedder Kwabs, men som vi blev kæmpe fan af. Lyttede kun til hans musik de fire efterfølgende dage. Der er link til det lige her! Så gik vi over til Pantomimeteatret og lyttede til Phlake, der også leverede et stjerne show. Vi kom helt op og ringe. Og da han så var færdig gik vi til Plænen, hvor Ukendt Kunstner allerede var godt i gang. Det var simpelthen en fest. Som om det ikke var nok, så stod vi lige bag KESI 😛 Det morede vi os meget over og så skrålede vi ellers videre… I kan tjekke min instagram for video og billeder fra dagen. Jeg har endnu ikke lagt det hele derop på, men det kommer. Jeg kan altså kun anbefale jer at tage til Fredagsrock, det er altså pisse hygge.

Jeg tror ikke jeg har mere at sige, ikke andet end, at I lige får lidt billeder fra Tivoli med her. De er fra min tlf, derfor kvalien.

IMG_6747 IMG_6759 IMG_6750

Her ser I Phlake ved Pantomimeteatret og selvfølgelig skulle vi have lune spanskrør. Man kan ikke komme i Tivoli uden at spise dem. Seriøst! Det er så godt med softice og chokoladesovs.

I må have en fantastisk weekend!

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.