GARDEROBE NYT // GANNI KJOLE (GENBRUG)

Hej venner,

Her kommer blot en lille opdatering om den seneste tilføjelse til min garderobe. Nemlig GANNI kjolen jeg kiggede på hele sommeren (men aldrig købte) og som jeg så fandt på Tradono forrige uge. Jeg er ret sikker på, at det var sidste søndag, altså d. 8/4. Men det er også lige gyldigt, jeg fik fingrene i den smukke smukke kjole, og pigen jeg “handlede” med var utroligt sød og hjælpsom <3 TAK! Pakken var klar efter to dage, men jeg fik først hentet den i fredags. Jeg prøvede den på med det samme og den er lige præcis, hvad jeg havde forestillet mig! Jeg har fanget et par billeder af kjolen i dag, så I kan se den IRL :-*

Se den lige hænge der på min dør. Jeg kan slet ikke få armene ned! Kjolen er i det smukkeste print og lavet i mesh. Så kjolen er sådan set gennemsigtig i hele overdelen (ærmerne inkluderet), men fra taljen og ned til knæene, der er der underkjole, så man ikke kan se igennem. Den er så smuk og den sidder bare helt perfekt. Ikke for stramt, ikke for løst, den er ikke for lang heller og ærmerne sidder til på mine arme.


Jeg er vild med den simple detajle der er i ærmernes ender og bunden af kjolen. De har nemlig ikke hæftet ende, eller lagt stoffet op, så det er bare et helt råt cut. Ingen dikkedar. En meget god modsætning til det mere feminine blomsterprint.

Nu kom der endnu en Ganni kjole til samlingen og denne gang på den mest bæredygtige måde muligt, nemlig genbrugt. SÅ HALLI HALLO, hvor fedt er det!?! Jeg glæder mig allerede for vildt til at have den på og style den og jeg lover, at jeg nok skal vise den mere frem her på bloggen! No worries.

Derudover vil jeg gerne sige et kæmpe tak for alt den aktivitet der har været på det sidste. I lørdags toppede vi rekorden med hele 38 views på en dag. Jeg er ovenud taknemmelig for al den “trafik”, der er herinde. Og ikke nok med det, så er det fortsat i dag også. Klokken er 12 og sidst jeg kiggede var vi helt oppe på 37 views. Årsagen til dette er simpelthen, at nogle af ledelsesfolkene bag Tradono har delt mit indlæg i deres univers og på deres LinkedIn profiler. Så jeg kan slet ikke få armene ned! Jeg bobler af glæde! TAK <3

Jeg håber I kunne lide dette korte indlæg om min “nye” kjole og så vil jeg egentlig bare ønske jer en rigtig dejlig mandag og en dejlig uge!

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.