GARDEROBE NYT // MONKI BUKSER

Hej venner,

I lørdags var jeg ude at shoppe i Aarhus’ butikker med min søster og min mor. Læs hvordan det kunne lade sig gøre lige HER. Og det blev da ting en lille ny ting eller to. Dog var ingen af mine køb den lørdag særligt klimavenlige eller bæredygtige. Men det vil jeg ikke slå mig selv i hovedet for. Nej tvært imod, så er det nogle køb jeg har overvejet LÆNGE! Jeg har blot skulle have pengene og finde den rette udgave.

Jeg har det sidste lange stykke tid kigget efter et par flowy bukser med ikke alt for meget vidde i benene. I ved, den perfekte mængde. Og dem har jeg ENDELIG fundet! Jeg fandt faktisk det perfekte par for flere måneder siden fra et bæredygtigt brand der hedder PeopleTree. Men hver gang de fik modellen hjem i min størrelse, så blev de udsolgt…. Mega nederen… Men nu har jeg fundet et par, der ligner på en prik og  måske er de ikke bæredygtigt produceret, men de er lige hvad jeg ledte efter. Så de skal nok få lov til at blive i min garderobe i laaaaaang tid. Men nok om det. Her er de!

Den perfekte mængde vidde til min smag. Og ud over det så er de vildt bløde og flowy. De bevæger sig helt vildt flot med mine bens bevægelser. Det kan jeg utroligt godt lide! Det er rart for mig, at de ikke er for stive i det og lægger sig pænt om mine ben.

Som I kan se så er der lommer i bukserne. JA TAK! HADER virkelig at så mange damebukser bliver lavet uden lommer. Det er vildt irriterende for jeg bruger altid mine lommer. Bukserne sidder tilpas i taljen. Personligt kan jeg bedste lide højtaljede bukser. Det synes jeg klæder mig bedst og er mest behageligt. Og så har de her bukser en elastik samling i livet. Og det er jo fedt, for så er der plads til, at jeg kan spise mig rigtig mæt uden at bukserne strammer 😉 (og forresten! Måske I kan ane på de to billeder, hvad den anden ikke-bæredygtige-ting jeg købte den dag var?)

Og det sidste billede her var egentligt for at vise, at bukserne også sidder pænt bagpå. Jeg synes min numse ser dejlig ud i de her bukser. De ligger sig pænt ovenpå den uden at mase den flad.. Og så kan I jo samtidig se, at buksebenene IKKE rører jorden! Meget vigtig detalje. For ellers ville de jo nemt gå i stykker. Og det gider vi jo ikke..

Som I måske kan høre på mig, så er jeg utroligt glad for bukserne. Jeg har dem på i dag, for det ikke skal være løgn. Jeg har ikke lyst til at have andet på. De går utroligt godt til mange af de ting jeg allerede har i min garderobe (meget vigtigt, når jeg køber en ny ting) og jeg glæder mig til at eksperimentere endnu mere med dem! Måske i en video? Hvad ville I synes om det? Let me know in the comments below 😉 <3

 

Jeg har ikke mere på hjertet for i dag. Så nu slipper I for mig.

Ha’ en fantastisk dag <3

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.