Gaveguide 2016: Kalendergaver & Adventsgaver

Hej med jer derude,

Jeg er hjemme fra Sri Lanka & Maldiverne og det har været det vildeste eventyr og jeg glæder mig til at dele det med jer! Jeg kom hjem lørdag 12.30 ca og jeg har været ramt af jetlag lige siden… Så det er jo mega fedt… Men det skal selvfølgelig ikke sætte en stopper for aktiviteten på bloggen, bare rolig! Dagens indlæg kommer dog ikke til at handle om min rejse, men om noget helt andet, så læs endelig videre..

Så er det igen tid til gaveguides, da vi begynder at nærme os december og derfor juleaften. Juletiden er som regel også lig med gaver. Adventsgaver, kalendergaver og julegaver. Der er masser af forskellige slags og det er ikke altid helt nemt at finde den rigtige gave til den ønskede person. Derfor laver jeg igen i år en gaveguide. Sidste år bestod min gaveguide af en gaveguide til ham og til hende. Men efter flere overvejelser har jeg i år besluttet mig for også at lave en gaveguide til kalendergaver/adventsgaver. Jeg har sørget for, at det ikke er ting, der sprænger budgettet, da kalendergaver og adventsgaver er nogle der skal købes mange af. Nedenfor ser I bud på både ting til han og hunkønnet i alle aldre. Der er god te til hygge-mennesket, strømper, underbukser og aftershave til farmand eller kæresten, blyanter til bror eller søster, der stadig går i skole, en shower gel til alle dem der ønsker at holde sig rene, en daily planner til ordensfreaken (AKA mig selv) og en powerbank til personen på farten. Herfra kan I jo hente inspiration og idéer til gaver I kan købe.

Kalender- og Adventsgaver

 

PUKKA te HER // Underbukser HER // Daily Journal HER // Showergel HER // Nivea Post Shave Balm HER // Powerbank HER // Blyanter HER // Strømper HER

 

Håber at I kunne bruge indlægget til noget. Hvis I har nogle spørgsmål, så skriv dem endelig i kommentarfeltet! <3 I må have en dejlig aften.

Mange knus..

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.