Gaveguide 2016: Til HAM

Hej med jer derude,

Lidt forsinket kommer mit indlæg om julegaver du kan købe til manden i dit liv, hvad end det er din kæreste, bror, far etc. Jeg har, som jeg plejer, prøvet at finde ting i forskellige prisklasser og forskellige kategorier alt efter om din lillebror er den ultimative gamer eller Pokémonfan, din kæreste er glad for at gå til koncerter eller din far er for dårlig til selv at købe aftershave og sokker. Der skulle gerne være noget til alle og hvis ikke kan du jo blot bruge til inspiration og det kan også være, at du slet ikke køber noget af det jeg har foreslået, men i stedet finder på noget andet, som du kom i tanke om FORDI du læste mit indlæg. Man ved aldrig, hvad der lige pludselig dukker op. Nederst finder I links til de forskellige ting på collagen!

Giftguide 2016: For HIM

Diesel Parfume HER // Skæg Shampoo HER // Pikachu Krus HER // Denimjakke HER // PS4 Controller HER // Calvin Klein Underbukser HER // Lindbergh Bukser HER

Derudover vil jeg tippe til endnu et par gaver hernede under, som IKKE fik en plads på collagen. Da de som sådan ikke er fysiske ting længere, men nemt kan “laves”/”gives” på egen hånd. Det kræver ikke megen kreativitet, men hvis man vil kan man gå all out. Jeg taler om et rejsegavekort og/eller koncertbilletter. Jeg ved at Adventuredk laver rejsegavekort. Men man kan også sagtens lave et selv ved bare at være kreativ. Man kunne designe en flybillet og printe den uden og skrive, at man betalte personens flybillet, til den ønskede destination. En helt fantastisk gave, hvis I spørger mig. Eller en hvilken som helst anden person der står og vil bruge sit/sine sabbatår på at rejse.

Konertbilletten kan man altid printe ud. Eller man kan lave en anden fin lille ting som en måde at præsentere gaven på. Jeg selv giver Nicolai en koncertbillet til Drake i julegave. Jeg har tænkt mig at printe hans billet ud og så gøre noget fancy ved indpakningen, så det ser lidt mere hyggeligt ud end bare at proppe det i en kuvert… 😉 Men nu må vi se! Det er i hvert fald idéer, som I kan vælge om I vil bruge til noget eller ej. Fortæl mig endelig, hvad I finder på og skriv det i kommentarerne!

Håber I kunne bruge det til noget og hvis I vil have fif til jeres juleshopping, så læs mit indlæg fra sidste år om 10 tips og tricks til julegaveindkøb lige HER!!

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.