Gaveidéer til Ham

Hej med jer derude,

Igen igen kommer der et gaveidé-indlæg. Men i dag er det et indlæg med gaveidéer til ham. Altså ens kære far, bror, kæreste, fætter eller hvem det nu måtte være af de mænd man nu en gang har i sin familie. Den her gang er jeg dog ikke helt så meget på hjemmebane, da jeg kun har en mand at give gaver til… og det er min far. Ikke nok med, at han er den eneste mand, så er han også den mest besværlige mand at købe gaver til. Så det er jo fedt! Jeg må jo indrømme, at jeg er ved at være godt træt af at give ham underbukser og strømper både i jule- og fødselsdagsgave hvert eneste år… Så de sidste år har jeg tænkt mere ud af boksen og virkelig udfordret mig selv. Men det har også kun givet gode resultater. Hurra for det! Derfor vil jeg gøre et forsøg på at lave en collage med forskellige gaveidéer til herrerne.

Jeg har forsøgt at samle lidt, men gud hvor er det svært. Gaver til mænd er altså ikke mit speciale…

Giftguide 2015 - Him

På listen lægger I helt sikkert mærke til Nintendo 3DS’eren. Den tænker jeg kan være et kæmpe hit hos lillebror, men også hos ens spilleglade far. Gaven er helt sikkert i den dyre ende, så det er måske ikke alle, der kan være med på den vogn. Men jeg tog den med alligevel.

Hudpleje og “beauty” er ikke det første mænd tænker på, men alligevel nyder de nogle lækre dufte og produkter. Det gør min far i hvert fald. Gaveæsken fra L’Oréal fik min far i gave nogle år tilbage og den satte han stor pris på, da det er noget han ikke selv ville have investeret i. En parfume, deodorant eller aftershave er også et hit, især hvis man har kredset om duften.

Poloen fra Ralph Lauren er også et bud på en lækker klasikker de fleste unge mænd kan lide. Farven kan man jo helt selv vælge alt efter, hvem man køber til og det samme gælder selvfølgelig også mærket. Tøjeksperten sælger også nogle rigtig fine poloer, som er væsentligt billigere end den fra Ralph. Dem har jeg selv købt nogle af til min far, da han ikke går helt så højt op i mærkerne på sit tøj.

Et ur er en sikker vinder, ligesom hos kvinderne. Der er en milliard forskellige mærker, designs og prisklasser, så her kan alle være med. Jeg har fundet et lille udpluk, jeg synes rammer tre forskellige typer. Det fra Seiko er meget minimalistisk og stilrent. Uret fra Daniel Wellington er lidt mere “out there” og klassisk med læderremmen, der måske ikke er alle mænds smag. Til den mere sporty/”street” type er Casio et rigtig godt mærke at kigge efter. De har nogle super fede designs, jeg selv er stor fan af!

Sokker og underbukser? De skulle med… De to ting er den klassiske julegave til ens kære far. Det går man aldrig galt i byen med. Her findes der også mange forskellige modeller, farver, motiver osv. der passer til en hver mand.

Den sidste ting på listen, der høre med i samme kategori som sokker og underbukser, er et krus. Det passer både til kaffedrikkere, tedrikkere, kakaodrikkere, så alle kan bruge et krus Derudover findes der jo alverdens krus og der vil derfor også være et, som passer til den mand du skal give gave til. På collagen er et lidt mere humoristisk krus, men man kan finde mange andre på diverse hjemmesider og i de forskellige butikker. Jeg kan stærkt anbefale Urban Outfitters! Det er også der, I kan finde “Man Mug” kruset, der optræder på collagen.

Jeg håber I kunne bruge indlægget til et eller andet og så må I ellers bare have en fantastisk december. Vi ses snart igen!

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.