Gaveidéer til Hende

Hej med jer derude,

I forlængelse af mit forrige indlæg med tips og tricks til dit julegaveindkøb laver jeg to julegaveguides. En til hende og en til ham. På den måde kan I få idéer og inspiration til hvad I skal købe til jeres bedste veninde, mor, far, kæreste eller søskende. Jeg ville ønske, at jeg selv havde læst den her slags indlæg for flere år siden, sådan så jeg ikke altid var helt tom for idéer. Med tiden er jeg dog blev væsentligt bedre til det med gaverne, så på nuværende tidspunkt har jeg købt alle de julegaver jeg skal bruge! Jubiiiii! 😀 Her har I mit bud til julegaver til kvinderne i din omgangskreds. Jeg vil selv mene, at der er noget for en hver.

I min familie er vi mine tre søstre, min mor, min far og selvfølgelig mig. Derfor tør jeg godt kalde mig ekspert inden for området “Gaver til Hende”, for jeg skal altså købe julegaver til fire forskellige piger med vidt forskellige aldrer og interesser. Så gaveidéerne til hun-kønnet er for mig intet problem. Alle mine idéer har jeg selvfølgelig samlet på en collage (hvornår gør jeg ikke det :3), den kan I se lige nedenunder.

Gaveguide til Hende

Hovedtelefonerne fra FRENDS er en all-around god gave, da alle (og det ved jeg) lytter til musik. Derfor er det altid rart at få et par lækre hovedtelefoner, så man kan forbedre sin musikoplevelse. Vær opmærksom på, at FRENDS hovedtelefoner hører mere til den dyre side, men til gengæld er de en rigtig god investering.

Pennyboardet er lidt en udstikker og er klart ikke en mulighed for alle, men selv har jeg nogle ret aktive søstre, der også er vilde med at prøve noget nyt og lige der er pennyboardet en super cool gaveidé. Men igen er det lidt til den dyre side. De små boards koster ca. 700 kr.

Et armbåndsur er en lækker ting at få i gave, selv hvis man allerede har et. Uret her er fra Daniel Wellington, men man kan sagtens finde ure, der er billigere, men mindst ligeså lækre. Casio er et af mine favoritmærker og de knækker ikke budgettet alt for meget.

To lidt billigere gaveidéer er Maybellines The NUDES paletten, der er et meget billigere alternativ til Urban Decay Naked paletterne. Paletten har et ligeså godt udvalg og er en perfekt gave til den beauty-interessede pige.

Det andet billigere forslag er en gaveæske fra The Body Shop, som altid er en vinder hos ens kære mor, der ikke altid har overskud til at købe lækkert pleje til sig selv. Gaveæskerne kan fås i alle størrelse og til alle priser, derfor kan de fleste være med på denne gaveidé. Også dem med et lille budget.

Nike logoet skal egentlig bare repræsentere den sporty girl i familien, der går op i sin træning, hvad end det er i fitness eller fordi hun går til tennis. Et gavekort til Nikes hjemmeside vil gavne rigtig mange piger, da hun kan finde lækkert træningstøj eller bare et par nye sneaks til samlingen.

Det sidste på min collage er Jane Kønigs velkendte Love Tag halskæde. Det er også en sådan middel-til-dyr gave, men det er helt klart en meget personlig og individuel gave, der kan glæde rigtig mange piger og voksne kvinder. Kæden og vedhængende findes også i guld, sølv, forgyldt sølv og en mørkere sølv. Love Tag halskæden giver frihed til at skabe noget andre ikke har og det er altid lækkert med en unik gave.

Jeg har ikke andet at sige, end at jeg håber, at I får en fantastisk decembermåned og så ses vi snart igen <3

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.