Get UP and Get Going! // Mandags Motivation

Hej venner,

I dag er det, som I jo nok allesammen ved mandag. Dagen som de færreste bryder sig om, men som jeg i stedet for vælger at embrace, og tage imod med positivt sind. Jeg prøver altid at lade være med at give en bestemt dag en bestemt værdi. Det synes jeg hurtigt kan påvirke ens humør, motivation og energi i en negativ retning. Så derfor prøver jeg, så godt jeg kan, (lets face it, vi er alle mennesker) at gøre alle dage lige gode, og nyde det de forskellige dage i ugen giver mig <3 På den måde kan en mandag for mig sagtens være ligeså god som en lørdag osv. Men trust me guys, det kræver træning!

C9EhbyYXoAApZY9

Det her billede griber ret godt fat om det jeg mener. Mandag behøver ikke at være lig med sure miner og dårligt humør. Mandagen er hvad man gør den til. Så hvis du vil have en god mandag, så er det op til dig selv at gøre den god. Det er blandt andet jeg mener med indlæggets titel. Du er selv nødt til at komme op og komme i gang, hvis du vil have ting gjort, og få det bedste ud af din dag. Det bliver ikke serveret for dig på et sølvfad, og du kan ikke altid skyde skylden på dine omgivelser. Er det dårligt vejr? Det går nok (tag en tykkere jakke på) Spildte du alle dine havregryn på gulvet i morges? Det går nok (tør det op, og tag en ny potion) Min pointe er bare, at vi selv er herre over vores humør, og hvordan vi reagere på forskellige situationer. Så på med dine positive pants og get sh*t done today. Og der er vidst ingen bedre dag end mandag til at starte på en frisk, ny og produktiv uge. Det er din “nye” chance. Du kan starte forfra, rette op på de ting, du synes der gik galt i sidste uge. Fik du ikke lige skiftet sengetøj? Det er okay, du kan gøre det i denne uge. Mandag er for mig en fantastisk ny start, jeg går en ny uge i møde, og jeg får sat mig nye mål. Og det håber jeg også at mandag kan blive for jer! I kan i hvert fald få disse to quotes med på vejen til en bedre mandag 😉

new week new goals new monday new week

1000 kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.