GLIMMERSTRØMPE TRENDEN // The Sustainable Way

Hej venner,

Jeg føler virkelig at strømpe/sokke trenden har hængt ved i noget tid nu! Og det er virkelig en trend jeg er SÅ ked af, at jeg endnu ikke er kommet med på, for den kan noget. Den kan give lidt farve, lidt glam OG varme dine ankler! #win

Og da jeg begyndte på min mere bæredygtige garderobe fandt jeg ud af, at den trend er virkelig let tilgængelig. Så det var jo en dejlig positiv overraskelse. Brands som det danske Dear Denier og det svenske Swedish Stockings bringer virkelig nogle fede muligheder på banen og jeg tænkte jeg lige ville vise jer mine favoritter ? Jeg har skrevet et mere dybdegående indlæg om de to virksomheder lige HER!

DEAR DENIER

LIGHT BLUE HER // ROSE GOLD HER

GOLD GLITTER HER // DARK GREY HER

LIGHT ROSE HER // SIGNATURE SOCK HER

 

SWEDISH STOCKINGS

CREME STRØMPE HER

 

SORT STRIK STRØMPE HER // SORT GLIMMER STRØMPE HER // RØD STRØMPE HER

 

Jeg håber I kunne lide indlægget og fandt et par strømper I kunne lide ? Jeg har i hvert fald fundet en del!

Tusind tusind tak fordi I læser med ?

I må ha’ en dejlig dag, der er ikke så langt til weekenden!

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.