Kapitel #5 // GODT NYTÅR! Tak For Et Dejligt 2015

Hej med jer derude,

SUPER FANTASTISK GODT NYTÅÅÅÅÅR!!! Jeg håber, at I alle er kommet glædeligt ind i det nye år og har fået en god start på 2016. Jeg tilbragte min aften i går sammen med min far, mor, min yngste søster Karoline, min fars bror og hans kone. Vi fik helt viiiildt lækker mad og havde en rigtig dejlig aften. Jeg synes tit, at man får gjort den aften til noget større en den egentlig er og får hypet den alt for meget.. Så jeg synes faktisk, at det var rigtig rart bare at være med familien i stille og rolige omgivelser. På den måde fik jeg også mulighed for rent faktisk at nyde øjeblikket og det sætter jeg stor pris på.

Hvis jeg skal tænke tilbage på 2015 husker jeg det mest af alt som et meget begivenhedsrigt år. 2015 var året hvor jeg startede mit sidste halve år af gymnasiet efter at have afleveret den kendte dræber SRP, fik kørekort, hørte Scarlet Pleasure og Jessie J til Fredags Rock, startede i fitness, deltog i 2x The Color Run, hvor jeg bl.a. mødte Citybois, var til 1D koncert med min lillesøster, fik hue på med et 12 tal, kørte vogntur, blev ansat som vikar, min bror blev gift, jeg startede bloggen og youtube, var til gamle elevers fest, tog til Years&Years koncert, nogle mennesker i mit liv fik nye og mere betydningsfulde roller og selvfølgelig havde jeg nogle af de bedste stunder med dem jeg holder af.

Men det var heller ikke et nemt år, for jeg var helt ned at skrabe bunden i de første fire måneder af det nye år, ingen motivation, ingen gejst, ingenting. Alle rutiner, vaner og planer røg fuldstændig fra hinanden. Det var også året, hvor først min bedstefar fik konstateret kræft og så fik min bedstemor det også fire måneder senere… Året hvor min barndomsveninde mistede sin far, en mand jeg har spist mange aftensmadsmåltider med og grint meget af pga hans platte humor. Og selvfølgelig har det også været et år med skænderier og misforståelser med familie og venner. De småting følger med. Men livet er ikke perfekt, så selvfølgelig vil der opstå modstand og være dårlige og svære tider.

Men alt i alt har 2015 været et år med en meget naturlig balance mellem godt og dårligt og det er vel kun retfærdigt. Sådan ser jeg i hvert fald på det.

Jeg håber på, at 2016 bliver et år, der går i sporet af sin forgænger. For hold nu op, hvor 2015 var et opturs år i forhold til de år, jeg havde haft inden. Så til et år, der bliver endnu bedre end det jeg lige har haft!

Jeg har samlet en lille videohilsen til jer med forskellige klip fra jul og nytår. Se den her!

I må have det helt vildt, fantastisk, dejligt og GODT NYTÅR. Så ses vi snart igen! Tak til jer <3

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.