GRUMS AARHUS // BÆREDYGTIG BEAUTY

Annonce // Affiliate samarbejde med grums – det betyder, at jeg tjener en andel på det samlede salg, der bliver gjort gennem min rabatkode. Men holdningerne er stadig helt mine egne!

Hej venner,

Jeg vil prøve at gøre det her indlæg kort, fro nu har jeg prøvet at skrive det i flere uger, og jeg har ikke kunne samle mig om det. Så nu prøver jeg noget andet. For godt to måneder siden fik jeg en fantastisk mail fra det aarhusianske brand ‘grums‘, der spurgte om ikke jeg havde lyst til at prøve deres produkter og lave lidt larm for deres mega seje mission.
For hvis der er én ting jeg elsker at dele med jer, så er det seje bæredygtige brands, der har sat sig for at gøre en forskel 💪🏽 Og det har grums.

For det første indeholder produkterne genanvendt økologisk kaffegrums fra de aarhusianske kaffebarer og fra NorthSide Festival. JA. TAK. Zero waste is what is up ♻️

For det andet er indpakningen/emballagen lavet på sukkerrør i stedet for olie (som konventionel plastikindpakning kommer fra) og så har de indført et pantsystem, hvor vi, brugere af produktet, kan aflevere vores tomme emballage og få 10% rabat på et nyt produkt. Returneringen sker hos udvalgte grums forhandlere. Kan vi lige snakke reduce, reuse, recycle her? ♻️ Se listen her!

For det tredje, så er produkterne cruelty free, hvilket betyder, at produkterne IKKE er blevet testet på dyr. Det er dog ikke nogen skønheds/beauyty produkter i EU, der må være… Men stadig dejligt at vide!

Og for det fjerde, så er det altså bare nogle rigtige lækre og skånsomme produkter. Indtil videre har de en face scrub, hand scrub, body scrub og tandbørster på markedet, men bare rolig, de har planer om flere 😉 Så der fik I lige et lille sneak peek. De kommer senere på året.

Jeg har brugt produkterne fast i en del uger nu (ca 7), og jeg må sige, at de er MØG lækre! Jeg har aldrig prøvet nogle scrubs så gode som grums’. Det gode ved kaffegrumsen er at den fungerer som en naturlig scrub i stedet for de der grove plastikperler, de putter i andre scrubs… De har altid virket så voldsomme på min hud. De har uden tvivl haft modsatte effekt + at de helt sikkert IKKE er gode at skylle ud i afløbet. Derfor føler jeg mig også mere tryg ved at bruge grums’ scrubs, da kaffegrums er et natuligt produkt der kan nedbrydes. YAY! Derudover er der en, så vidt jeg ved, naturlig olie i kaffegrumsen, som altså efterlader huden dejligt fugtet og blød efter brug. Det har ingen scrub gjort ved min hud før. Så jeg kan ikke være andet end begejstret for grums’ produkter.

Ansigtsscrubben er klart den jeg er blevet mest overrasket over. Den virker nemlig også som en ansigtsmaske, og når jeg har haft den på i 20 minutter, så er min hud blød som en barnerøv 🙈 Så hvis I skulle være i tvivl om, hvor I skal starte eller måske er løbet tør for jeres scrub, så kan jeg KUN anbefale den. Og det samme kan min søster, der også har prøvet den og blev ligeså begejstret. (Faktisk har jeg haft produkterne stående fremme, så min familie har kunne bruge af dem. Og der er deres handscrub også blevet et hit. Især nu, hvor kulden bare tørrer hænderne helt ud…)

Derudover så er der en super fed feature grums’ hjemmeside, der er med til at øge gennemsigtigheden endnu mere (i følge mig) Og det er en oversigt over hvert produkt, hvor man kan se de forskellige ingredienser og deres kategori. Altså om de er naturlige, økologiske, vegansk eller syntetiske eller måske flere af delene på én gang. Ret smart! Hvis I selv vil se listen, så kan I trykke lige her.

Hvis I, efter at have læst mit lille indlæg her, skulle have lyst til at købe nogen af grums’ produkter, så har jeg en rabatkode til deres webshop, der gier jer 20%. I skal bare skrive SFF20 ved checkout. Og bare rolig, produkterne er altså inden for en rimelig prisklasse. En mange af os kan være med på. Og hurra for det! Det bæredygtige valg skal være for os alle.

Jeg tror det var alt for nu, jeg har link til grums’ webshop lige HER, hvor I også selv kan læse meget mere om hvem de er og hvad de står for. Men jeg synes virkelig, at de er seje og har tænkt bæredygtighed hele vejen rundt i deres virksomhed. VILDT FEDT med sådan nogle mennesker 👏🏼♻️

I må have en god fredag derude! (og god weekend)

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.