GRWM // Karolines 20-års

Hej med jer derude,

Nu kommer der sørme endnu en video, er endelig begyndt at indhente noget af al den manglende redigering. Så der begynder langsomt at komme flere videoer op på kanalen og her på bloggen. Men de kommer altså ikke ud med noget fast mønster, men mest bare sådan lidt loose, når jeg lige har tid-agtigt 🙂 På den måde kan jeg bedre følge med og føle mig mindre presset.

Men i denne omgang får I en efterhånden mange måneder gammel optagelse… Det er nemlig helt tilbage fra slutningen af februar, hvor min veninde Karoline holdte 20-års fødseldag. Det var en super hyggelig og fed aften, så jeg fik lyst til at filme, da jeg gjorde mig klar, så I kunne få hele baduljen på video. Den er filmet fra en lidt anden vinkel end normalt, men det var altså det der kunne lade sig gøre. Håber at I synes om det alligevel.

Jeg håber I har haft en dejlig efterårsferie og får nydt de sidste timer der er tilbage af den…. Jeg har haft en helt FANTASTISK ferie i selskab med Nicolai <3 Hold nu op, hvor har vi nydt at have mere end to døgn til at se hinanden! Det har været så lækkert og jeg ved at jeg kommer til at savne ham lige så snart han sætter sig i toget mod Aarhus i morgen tidlig… Men for at få tankerne lidt væk fra det triste, så er ved at pakke den helt store taske, da Line og jeg jo smutter til Sri Lanka på tirsdag! Jeg er SÅ spændt!!!
I må have en dejlig lørdag aften!

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.