Hjemvendt fra Italien

Hej med jer derude,

Det er helt underligt at skrive, at jeg blogger fra vores spisebord derhjemme. Når jeg for 24 timer siden, stadig var i Italien… Men jeg er glad for at være hjemme, for hold da op en rejse dag jeg havde i går. Det var forfærdeligt! Men det er overstået, jeg er kommet sikkert hjem og det er jo det vigtigste. Man må sgu se lidt på den lyse side i den slags situationer også selvom det kan være svært. Det glædelige var jo så også, at Nicolai kom og hentede mig i lufthavnen og så hyggede vi med noget lækker sushi og hvidvin herhjemme. Super afslappende og stille og roligt. Lige hvad jeg havde brug for efter en dum rejsedag. Jeg skal over og handle om lidt, så jeg sidder faktisk og er ved at skrive indkøbsliste. Jeg er ikke helt god til den slags endnu, men mon ikke det kommer. Det håber jeg i hvert fald. I må have en super lækker søndag! Husk! Smil og vær glad, man kommer ikke så langt med det modsatte 😉

IMG_2192

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.