Holy Grail Beauty Product; Smashbox Photo Finish Primer

Hej med jer derude,

Jeg beklager den lange pause, men hele sidste uge og denne uge har været rimelig presset med arbejde, fødselsdagsplanlægning og forberedelse og så må vi ikke glemme, at Nicolai kom hjem torsdag i sidste uge. Så selvfølgelig har jeg brugt min tid med ham. Jeg elsker ham jo. Men slut med pausen, nu skal jeg i gang.

I dag kommer jeg med et super lækkert tip til alle jer med fedtet hud, der bare ikke kan få make up’en til at holde. Eller bare har en interesse for make up generelt. Jeg har de sidste otte måneders tid brugt en primer/base fra L’Oréal, men så for tre fredage siden følte jeg for at bruge min Smashbox primer igen. Jeg lover jer, at jeg intet fortryder ved det valg for WOW, var min umiddelbare tanke, da jeg klokken 23.30 fredag d. 27/5 stadig havde en ret solid make up. Dette var på trods af en ulidelig varm dag, mere make up end normalt, en to timers lang træning og solbadning i gårdhaven. Altså det var helt utroligt, så flot min make up den sad. Jeg skulle kun lave touch up ÉN gang, da min hud bare er super fedtet. Jeg var helt fascineret af dens ydeevne og jeg havde fuldstændig glemt, at den virkede så godt. Så basen fra L’Oréal den er blevet smidt helt ud og den kommer jeg aldrig til at bruge igen, for det var den, der var skyld i, at min make up den fedtede… Jeg er klar over, at primeren fra Smashbox ligger i den dyre ende. Men med kvaliteten taget i betragtning og den mængde man bruger pr. gang, så kan den ikke andet end betale sig at købe.

Det fede ved Smashbox’s primere er, at de alle høre under samme linje; Photo Finish Primer. Men de laver forskellige varianter alt efter ens hudtype eller behov. Den jeg har hedder fx Photo Finish Primer Blemish Control. På den måde får den mig ikke til at slå ud eller blive mere fedtet i huden, når jeg bruger den. Så lækkert! For før i tiden fik jeg ofte flere hudproblemer ved brug af make up, hvilket jeg jo slet ikke ønskede. Men med den her primer fik jeg skabt en barriere mellem hud og make up, så de to ting ikke clashede og skabte flere problemer. Udover den variant jeg har, har de den originale; Photo Finish Primer, en der hedder Color Correcting, Dark Spot Correcting etc. I kan se et lille udvalg nedenfor. Den I ser i midten, er den jeg har.

 

Perfect Primer For Perfect Skin

 

I kan se Smashbox’ udvalg af produkter på deres hjemmeside lige her. Hvis I ønsker at teste produkterne først eller købe dem in store herhjemme, så bliver Smashbox forhandlet i Stylebox by Matas butikkerne. Deres hjemmeside er der link til lige her. Holdningerne i dette indlæg er helt mine egne og det er ikke sponsoreret.

Håber I får en fantastisk weekend!

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.