HUGE FASHION HAUL // Ny Video

 

Hej med jer derude,

Her kommer lige et lille lækkert indlæg med nogle ting jeg har købt her på det sidste. Er altså glad for at shoppe og købe tøj og jeg har virkelig haft svært ved at holde mig tilbage i sommers. Alle websites har jo haft sommerudsalg. Jeg er stolt af, at jeg ikke har tømt min bankkonto mere end nødvendigt. Men lidt blev det altså til, desværre ikke noget fra Envii, da alle de ting jeg ville have, var udsolgt…. Typisk. Men så fandt jeg lidt på Nelly i stedet. Så jeg er glad (Jeg fandt også en masse andet, men det kan I se i videoen) Så jeg vil egentlig ikke sige så meget andet end se videoen og så husk selvfølgelig at give den et lille like, hvis I synes om den og subscribe til min kanal for flere videoer. Jeg har allerede rundet de første 100 subscribers, så jeg er helt oppe at køre. Især fordi jeg har været fuldkommen passiv på min kanal de sidste 5/6 måneder… (Not good) Men forklarer hvorfor i videoen. Så se den!

Jeg håber I har haft en dejlig onsdag indtil videre og så er der kun et par dage til efterårsferien og to uger til jeg rejser 😛

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.