HVAD GÅR JEG RUNDT OG LAVER?

Hej venner,

Der har været lidt stilhed på bloggen siden weekenden, men jeg har simpelthen været SÅ smadret den sidste uge… Som nogle af jer måske ved, så startede jeg på Skolen for Kunst & Design forrige tirsdag (22. august), og det er helt fantastisk (men også super hårdt) Det er efterhånden lang tid siden jeg sidst har været på skolebænken, så det skal jeg lige vende mig til. Men det er SÅ FEDT! Jeg elsker det allerede, og vi har “kun” været i gang i 12 dage, så det lover godt. Det er fedt at kunne få lov til at koncentrere og fordybe sig så meget i noget kreativt, og det er også derfor det bliver hårdt. Jeg giver den virkelig hele armen og suger al viden til mig, der er ikke et øjeblik der skal spildes. Ikke for mig i hvert fald. Første uge havde vi introdag, så ingen rigtig undervisning. Men onsdag havde vi croquis, hvor vi lærte forskellige tegneteknikker og metoder og tegnede meget på tid, så vi blev udfordret mere i vores udtryk og fokus. Torsdag og fredag havde vi akvarel, det var lidt af en udfordring, og vi var alle meget frustrerede over ikke at kende til vandfarvernes egenskaber… Men det skal vi nok nå at lære. Men det er slet ikke så nemt som det måske ser ud…. Ud over skolestart for snart tre uger siden, havde jeg også tøsemiddag med mit arbejde. Vi har opnået nogle sindssygt gode resultater i butikken de sidste måneders tid, og det fik vi lov til at fejre på Karma Sushi i Frederiksgade i Aarhus. Sindssygt lækkert og super hyggeligt <3 Vi gik videre og fik øl og drinks, og jeg var først hjemme klokken 03.30 efter et smut forbi Maccen, og jeg skulle selvfølgelig i skole samme morgen. Så det blev med tømmermænd og en pakke panodiler med i tasken… Men alt gik super fint anyway 🙂

Søndag for to uger siden tog jeg til Designmarked på Folkestedet sammen med Nicolai. Det var et lille indendørs marked med små upcoming og etablerede virksomheder, der viste (og solgte) deres produkter. Der var super mange fine stande, og jeg fik samlet mig et par visitkort, og indsamlet mig lidt gode gaveidéer til jul/fødselsdage, så det var mega fedt! Jeg købte ikke noget, men jeg havde vundet en af deres giveaways, så jeg fik da en lille ting med hjem <3 Denne lille ting var en super flot malebog , og ellers så havde Nicolai og jeg bare en super hyggelig dag sammen.

De sidste to uger på skolen har stået på en masse perspektivtegning. Vi har lært om de forskellige slags perspektiver og så har vi tegnet rum i både et- og topunktsperspektiv , og vi har også arbejdet med at tegne genstande (hold nu op en gåde, og et kompliceret stykke arbejde det er) Sindssygt spændende, men samtidig mega udfordrende. Så jeg har været lidt træt i hovedet de sidste par dage…. Men det er det hele værd, for jeg lærer virkelig meget! Det er den fedeste følelse! Jeg kan virkelig mærke, at jeg har ramt plet med det her. JUBI! <3

Derudover har jeg haft ÅNDSSVAGT travlt på arbejde (arbejdede en hel weekend og mandag), så jeg har været SÅ smadret. Og jeg har – desværre – en lignende weekend i den kommende weekend 🙁 Heldigvis har jeg snakket med min chef om det + jeg har snakket en masse med min skønne kollega og (nu) gode veninde Camille, der er den dejligste pige <3 Så det har hjulpet en del på mine frustrationer, der nok også kun er blevet forværret i takt med mit lave energiniveau….

Men nu har jeg slappet af hele denne weekend, hvor jeg har været hjemme hos min dejlige familie i Helsingør. Vi har hygget, spist god mad, fejret mine forældres bryllupsdag med middag på restaurant, og bare snakket, snakket og snakket endnu mere. DET ER LIVET! <3 Jeg elsker min familie uendeligt højt, så det har været helt fantastisk at være hjemme. Det er bare en helt anden oplevelse, når man er flyttet hjemmefra. Men eventyret slutter senere i dag, hvor jeg vender snuden tilbage mod Aarhus. Øv bøv… Men jeg glæder mig nu også lidt til at komme hjem til mine ting, mit værelse, min hverdag og min dejlige søde Nicolai. Jeg må sige, at en tur hjem til Helsingør er et skønt afbræk fra hverdagens rutine og strabadser 😉

EN ALLER sidste ting, som jeg lige bliver nødt til at nævne er, at jeg har købt mine første to ting fra GANNI. Det var egentlig ikke planen med to ting (og det gjorde da også ret nas på pengepungen. Men jeg kunne bare ikke lade vær) Men den første ting var mine første par rigtige designer solbriller (aka dyre solbriller) og jeg ELSKER DEM! Der er link til dem her. De er så cool, og jeg føler, at jeg ejer hele verden, når jeg har dem på 😛 hihi. Den anden ting jeg købte, som ikke var planlagt, men som jeg faldt pladask for, da jeg prøvede den på i butikken var den smukkeste silkekjole fra deres sommer kollektion…. Men jeg har både et bryllup og en konfirmation til foråret, så den skal nok blive brugt <3

Mange kys og god mandag <3

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.