HVAD LÆSER JEG? // 2018 I BØGER

Hej venner,

Jeg har altid været glad for at læse. Lige siden jeg lærte det tilbage i de små klassetrin. Jeg var vel nok det man kaldte en vaskeægte læsehest. Jeg fløj igennem den ene gyser efter den anden, en lang række fantasy bøger og jeg skal komme efter jer. Jeg er stadigvæk glad for at læse. De sidste 6 år har jeg ikke læst ligeså meget. Men jeg har læst i ny og næ og jeg elsker hvad en god bog kan gøre. Jeg elsker at blive underholdt på den måde og blive lukket ind i et nyt univers, hvor der bliver sagt og tænkt nogle andre ting end der, hvor jeg befinder mig fysisk. Det er en fornøjelse. Men jeg har fået sværere ved at læse kan jeg mærke. Telefonen og Netflix trækker altid mere i mig og det går mig faktisk lidt på. Ikke så meget. Men bare lidt. For jeg elsker at læse og i sommers, da vi var i Italien, fik jeg læst på livet løs. Den tid vil jeg også gerne skabe for mig selv herhjemme. Jeg er klar over, at jeg ikke har ligeså meget tid. Men det kunne være rart bare med 10 minutters læsning om dagen. Ikke noget vildt. Men nu skal det ikke længere handle om mit forhold til læsning, selvom jeg nok kunne blive ved lidt endnu 😉 I stedet vil jeg vise jer alle de bøger jeg har læst eller er begyndt at læse i i 2018. Det er ikke så mange og to af dem er jeg slet ikke begyndt på, men jeg glæder mig!

Hvis vi skal starte med den bog jeg har læst. Helt færdigt (eller det er faktisk løgn, men jeg har læst det af den jeg ville) så er det ”stå fast” af Svend Brinkmann. Jeg er ikke den bedste til selvhjælpsbøger og derfor vidste jeg heller ikke rigtig med denne her, men da jeg begyndte at læse i den blev jeg grebet. Grebet af den pessimistiske tankegang, der skal være med til at fæstne os som mennesker og gøre os mere taknemmelige (og i sidste ende mere glade) Det er en ret sjov tilgang til emnet og det er ret fedt. Jeg kan nogle gange godt brække mig over alt det der med positivt mindset i alt. Jeg kan til en vis grad bruge det og det har også hjulpet mig. Men det kan altså også være rart at brokke sig en gang i mellem og fokusere lidt på det negative. Ikke hele tiden. Men nogle gange.

Det næste jeg gik i gang med at læse var Sustain Yearly år to. Det købte jeg tilbage i marts? April? Det kan jeg ikke en gang huske, men jeg kan huske jeg brugte min pause på arbejdet til at smutte ned til deres launch event i Aarhus for at købe magasinet. Jeg har læst en del af det og jeg er ligeså glad for det som jeg var med første år. Altid en fornøjelse.

Den tredje nog jeg gik i gang med var ”En mand der hedder Ove”. Jeg købte bogen til 70 eller 80 kr dagen inden vi tog til Firenze i sommer. Bogen var jeg blevet fortalt om for to år siden, da jeg var afsted med Kilroy til Sri Lanka og Maldiverne. Her var der en af pigerne vi rejste med der læste den og kun talte godt om den. Så den røg med i hånden og med til Italien, hvor jeg næsten kværnede den hele på knap 7/8 dage. Jeg er ikke helt færdig med den endnu. Men jeg er ikke langt fra og jeg har simpelthen nydt hvert et sekund af den her bog. Den er så god og jeg kan KUN anbefale den videre til jer også!

Så er der Sustain Yearly Julemagasin. Det har jeg næsten lige skrevet om, så jeg vil ikke sige så meget her, men i stedet linke til det indlæg. Det er et lækkert magasin og jeg har læst meget af det allerede.

De sidste to på programmet er to små bøger. To små bøger jeg glæder mig til at bladre igennem. De handler begge to om bæredygtig mode, men på hver sin vis. Den lille sorte fra Fashion Revolution er mere et opslagsværk/hæfte end en bog, men den er spækket med information om modeindustrien og især i forhold til forurening og hvordan den kan gøres mere bæredygtig. ”Robust Mode” af Manou Messmann glæder jeg mig helt vildt til at læse. Manou var gæsteforlæser en dag ude på KEA lige da vi var startet, hvor hun snakkede om trends, holdbare items og hvordan man sikre sig en holdbar garderobe. Mega spændende og meget aktuel! Så den glæder jeg mig til at få et kig/læs i.

 

Jeg er ikke typen der kun har gang i en bog. Tydeligvis. Det troede jeg faktisk at jeg var 😅 Men lige meget hvad, så nyder jeg det. For mig er det et pusterum og en måde, hvorpå jeg kan komme HELT ned i gear. Dejligt.

 

Det var alt for nu venner! Måske jeg skal dele en lille drømmeliste over bøger jeg godt kunne tænke mig at købe/læse? Kunne I være interesseret i det? Let me know 💕

Ha’ en dejlig dag,

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.