HVAD ØNSKER MAN SIG NÅR MAN BLIVER 21 ÅR? – NÅRGH JO, EN GUL CYKELKURV & EN MASSE ØKOLOGI!

Hej venner,

I dag kommer der endnu et lille indlæg op. I dag handler det dog ikke om at komme ud og sengen, og get sh*t done. Nej i dag kommer det til at handle om en helt særlig ønskeliste. Nemlig MIN fødselsdagsønskeliste. Min fødselsdag nærmer sig så småt, og folk er begyndt at spørge ind til, hvad jeg så ønsker mig i 21-års fødselsdagsgave. Med min seneste interesse for bæredygtighed (i forhold til mode o.lign) kan man godt se nogle lidt nye tendenser på min ønskeliste i år. Bl.a. at økologi går meget igen i alle tingene 🙂 Men det gør nu ikke spor. Der er lidt af det hele beauty, fashion, gadgets, og der er også ønsker, som ikke er kommet med på collagen, heriblandt brætspil/selskabsspil og gavekort til OrganicBasics. Gavekortet til OrganicBasics er dog repræsenteret på collagen gennem deres stofnet 😉

Skærmbillede 2017-07-10 kl. 16.18.37

CONCEALER DUO & MINERALPUDDER HER & HER // ORGANICBASICS STOFNET HER // LINGERI HER // CYKELKURV HER

Som I kan se ønsker jeg mig lidt af hvert. Den fine enkle makeup I kan se på collagen er fra det danske brand Miild. Mærket er det første makeup mærke i verden til at have tre forskelige certificeringer herunder Ecocert Cosmos, Svanemærket og AllergyCertified (læs mere om det herJeg var for to uger siden til et event i butik Res Res på Nørrebro, hvor jeg fik lov til at prøve makeuppen på, og det var utroligt lækkert 😛 Så det har jeg valgt at ønske mig, dels fordi jeg mangler både concealer og pudder, men også fordi jeg gerne vil støtte Tine & Tanjas bæredygtige virksomhed.
Den næste ting på min ønskeliste er et make up spejl på ben. Jeg er jo som sagt flyttet, og jeg har brug for et lille make up spejl på mit værelse, så jeg kan lægge min makeup der istedet for på badeværelset. På den måde optager jeg ikke badeværelset ved at skulle lægge makeup.
Lingeriet I ser på collagen er et sæt jeg har kigget på længe. Det er fra mærket Underprotection, som jeg har skrevet et indlæg om tidligere her på bloggen. Jeg har ikke ønsket mig selve sættet. Men jeg har ønsket mig gavekort til Magasin, da de forhandler Underprotection. Og nu bor jeg jo i en by, der har Magasin, så nu er det jo oplagt. Dog har jeg det lidt svært ved, at jeg støtter Magasin og ikke brandet direkte, men sådan er livet, når ens familie ikke kan finde ud af at shoppe på nettet og hjemmesiden ikke tilbyder online gavekort..
Den sidste ting, og nok den mest iøjenfaldende ting, på min ønskeliste er en cykelkurv. I dette tilfælde en gul cykelkurv. Før jeg flyttede, fik jeg lige lavet et grundigt tjek af min cykel, og gjort den lækker, så den var klar til et nyt liv i Aarhus. Det betød også, at jeg fik afmonteret min gamle cykelkurv, da den var alt for grim og ubrugelig (læs ødelagt med kæmpe hul i bunden) Men jeg savner at have en cykelkurv, derfor har jeg valgt at ønske mig en ny en, men den skal være robust, og skal kunne holde til nogle tæv (i tilfælde af, at min cykel vælter) Derfor søgte jeg lidt på nettet, faldt over hjemmesiden cykelgear.dk, og de har de flotteste farvede cykelkurve. Min cykel er sort. Så jeg tænkte, why not en farvet cykelkurv? Jeg har puttet den gule på collagen, men jeg kan godt lide både den røde, orange, gule og grønne…. Can’t decide… Så I må meget gerne give jeres mening til kende i kommentarerne!

Det var alt kære venner, jeg håber I kunne lide indlægget <3

Jeg har en rolig dag foran mig med blog/youtube der skal laves, og så arbejde senere

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.