I DAG HAR JEG GJORT NOGET, JEG IKKE HAR TURDE GØRE DE SIDSTE 2,5 (LÆS 8) ÅR

Hej venner,

Det her indlæg bliver ikke noget langt og dybdegående indlæg. Men det kommer til at handle om en ret vild ting jeg har gjort lige præcis for 10 minutter siden. Noget jeg har været bange for at gøre lige siden jeg startede bloggen her tilbage i 2015, og faktisk også helt tilbage i 8. klasse, hvor jeg havde en blog og youtube. MEN SKJULT, fordi jeg var bange for, hvad folk dog ville tænke. MEN DET ER SLUT I DAG! Jeg skal udvikle mig, jeg skal rykke mig fremad, jeg skal gøre ting, der får mig ud af min comfortzone (og så alligevel ikke, for jeg elsker det jeg laver herinde i mit lille univers) SÅ…. I dag, for ikke mere end de ti minutter siden, der delte jeg på min personlige Instagram, at jeg har denne blog med alt hvad der hører til. Jeg er fra en lille by, så tanken om, at mit netværk kunne vide, hvad jeg egentlig gik rundt og brugte min tid på, den skræmte mig utroligt meget! Især fordi det både er min familie, venner og veninder (fra folkeskolen, gymnasiet, gymnastik, arbejde osv) kollegaer, børn der har gået på de skoler jeg har arbejdet på, bekendte, WHATEVER, de følger allesammen med på den Instagram.

Men jeg er nået til et punkt nu, hvor jeg føler mig så godt tilpas i det jeg skriver om, at nu ville jeg dele det! Nu skulle det være! Slut med at være bange, glemme hvad andre måtte tænke, leve MIT liv på MIN måde og lave de ting JEG kan lide uden at bekymre mig om, hvad dem jeg kender tænker om det. Uden at have følelsen af at skulle forsvare mig selv og mine interesser. For jeg er mig og gør mit, og du er dig og gør dit. SLUT, FÆRDIG.

Det var egentlig bare det jeg ville dele.

Mange knus

EN MEGET LETTET CAMS <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.