INGEN MANDAGS MOTIVATION, MEN I STEDET ER DET MIN FØDSELSDAG <3

Hej venner,

I dag er det mandag. Og i dag var det egentlig meningen, at der skulle have været et mandags motivation indlæg oppe. MEN….

DET ER MIN FØDSELSDAG!!! <3 <3 <3 Så der kommer intet mandags motivation i dag, men til gengæld kommer der et lille fødselsdags indslag. Jubiii. For nogle uger siden skrev jeg dette indlæg, som en optakt til min fødselsdag, og som en lille hentydning til familie og venner 😉 Men sagen er den, at det i dag er d. 24. juli, og at jeg i år bliver hele 21 år gammel. Jeg kan slet ikke forstå det. 21 lyder så voksent, og hvis der er noget jeg ikke rigtig føler, at jeg er, så er det voksent. Jeg har taget mange ansvarsfulde valg det sidste år, så jeg kan sagtens mærke at voksenlivet har banket på. Men i mit sind er jeg stadig 17/18 år.. Jeg kunne godt tænke mig at lave et recap på det sidste år. Men det må blive i et andet indlæg.

I dag skal jeg bare nyde min fødselsdag <3 Jeg har selv bagt boller til anledning, og venter egentlig bare spændt på at Nicolai kommer hjem. Det er nok den bedste fødselsdagsgave jeg får i dag. Jeg er – som I nok kan regne ud – i Aarhus på min fødselsdag, så det er bare Nicolai, Frederik (delvist) og jeg. Jeg har stadig to arbejdsdage igen før jeg rigtigt har ferie, og kan tage hjem og fejre min fødselsdag med familien. Jeg har ikke rigtig nogle planer for i dag. Jeg tænker, at jeg tager det lidt som det kommer. Jeg planlægger aldrig rigtig noget på min fødselsdag, da det er i sommerferien. Som regel tager vi på stranden, hvis vejret tillader det. Så… Hvis det bliver godt i dag, så kunne vi måske tage en tur ud af huset. Men ja… jeg ved ikke rigtig. Jeg vil i hvert fald bare nyde at være sammen med Nicolai igen <3 Måske spise noget sushi? I don’t know – kom endelig med forslag 😉

IMG_5062 IMG_5065 IMG_5075

Her ser I lidt billeder af Nicolai og jeg. Det er vores ven og roomie Frederik, der har taget dem.  Det er fra en sygt hyggelig aftentur vi havde for en måneds tid siden. Der er flere billeder fra den aften, og dem skal I nok få at se meget snart. Hvad synes I om det nederste billede? Romantisk ikke?

I må have en helt fantastisk mandag

Mange kys og knus

Fødselsdagslykkelige Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.